Header img

Messuviikko: Kauneuspuolen Messutärpit

16/10/2015

Tämä viikko on omistettu tulevan viikonlopun I love me -messuille! Viikon aikana esittelen messuilla olevia mielenkiintoisia yrityksiä ja tuotteita, sekä teen tietysti postauksen messutärpeistä. Olen itse messuilla lauantaina koko päivän, joten jos törmätään niin saa tulla moikkaamaan!

Kuva: Messukeskus

Perinteisesti haluan nyt nostaa esille itselleni mielenkiintoisimmat messuosastot, jotka aion käydä katsastamassa. Olen huomannut, että etukäteen suunnittelu auttaa paljon messuilla kiertelyä, kun tietää valmiiksi missä pisteellä haluaa käydä. Tänä vuonna puhelimeen voi myös ladata messukeskuksen oman sovelluksen, jossa pystyy suunnittelemaan millä osastoilla haluaa käydä. Sovelluksessa on myös kartta, joka näyttä kunkin osaston paikan, jolloin niiden paikantaminen on helpompaa. Suuntavaisto nimittäin pettää aika helposti siellä kojujen seassa. Minulla tosin tuo sovellus on tökkinyt jonkun verran anrdoir puhelimessa. En tiedä johtuuko se kenties ihan vain omasta puhelimestan.

Luonnollisesti aion käydä kurkkimassa yhteistyöpostausteni messuosastot:
Estelina Oy / Jane Iredale 6e121
Ihola Oy / V10Plus 6e129
Soap & Balsam SB 6f99
Face Helsinki 6b109

Viime vuonnakin olin bloggaajan paikalla

Avonin pisteellä osastolla 6e149 on tällä kertaa ripsivärien vaihtoa. Viime vuonna osastolla sai käydä vaihtamassa huulipunan, mutta tänä vuonna aina tasatunnein ensimmäiset 25 asiakasta saavat vaihtaa vanhan ripsivärinsä Avonin Big & False ripsiväriin. Ripsivärin ei tarvitse olla Avonin ripsiväri, vaan se voi olla merkiltään mikä tahansa. En kylläkään itse muistanut ottaa vanhaa ripsiväriä mukaan.

Biozell löytyy osastolta 6e80 ja siellä on luvassa ilmaisia pikakampauksia, tuotenäytteitä, messutarjouksena Color Mas -sävytteet on 2kpl/10euroa. Osastolla esittelyssä on myös uusi sävyttävä tyvispray, jolla saa piilotettua tyvikasvun. Mielenkiintoinen tuote, jonka haluan kyllä nähdä käytännössä.

Dermalogican osastolla 6f111 pääsee kartoittamaan ihonsa kunnona veloituksetta. Osastolla tehdään myös Face Mapping ihoanalyysejä. Kahden Dermalogica tuotteen ostajalle on kaupanpäälliseksi luvattu etupakkaus.

L’Occitanen pisteellä osastolla 7n40 on kyllä käytävä. Osastolla on tarjolla ilmaista käsihierontaa sekä tietysti messutarjouksia. L’Occitanella on monia niin kivoja tuotteita, että itse aion kyllä käydä tutkimassa messutarjoukset. Osastolla on myynnissä myös Melvitan tuotteita, joten niihinkin kannattaa tutustua.

Mehron.fi eli Punanaamion osasto 6d69 on myöskin tärkeimpien listalla. Osastolla on joka päivä 50:lle ensimmäiselle lahjaksi Ardellin irtoripset ja joka päivä arvotaan myös luomiväripaletti! Mehron on itselleni vielä tuntematon merkki ja erityisesti tuo Mixing Liquid kiinnostaa kovasti.

Trico Ay/Vitality’s on osastolla 6e131 ja suosittelen kaikkien hiuspohjan ongelmista kärsiviä käymään osastolla. Viime vuonna kävin kuvauttamassa päänahkani microkameralla ja ostin itselleni sopivat päänahan hoitotuotteet. Käy lukemassa kokemukseni Vitality’s tuotteista täältä.

 

Vitality’s sarjaa

Kosmetologipäivien osastot:
Saga Beauty löytyy osastolta 7c41. Saga beautyn merkkeihin kuuluu esimerkiksi Phytomer, jonka kosteuttavaan kasvonaamion olen itse täysin rakastunut. Haluan käydä katsomassa mitä kaikkea muuta heiltä löytyy. Lauantaina osastolla on myös tarjolla Alessandro Striplac lakkauksia.

Dimoran osasto 7c58 pitää sisällään paljon erilaisia tuotemerkkejä. Meikkausopintojen aikaan vierailin usein Dimoran liikkeessä, koska sieltä sai esimerkiksi hyviä meikkisiveltimiä. Täytyykin käydä katsastamassa olisiko osastolla jotain hyviä tarjouksia esimerkiksi siveltimistä tai muista meikkaustarvikkeista.

Janssen Cosmetics on osastolla 7h45. Täältäkin haluan käydä kurkkaamassa mahdolliset messutarjoukset. Sain nimittäin kerran kasvohoidon yhteydessä näytteitä Janssen Cosmeticsin voiteista ja ne vaikuttivat melko hyviltä. Hinnaltaan ne eivät olleet kovinkaan kalliita, mutta laadultaan olivat silti hoitolakosmetiikkaa.

Thalgo Finland Oyn osastolla 7h58 täytyy myös käydä piipahtamassa. Ennen allergisoitumistani tykkäsin kovasti Thalgon tuotteista, joita käytettiin siinäkin kauneushoitolassa jossa olin töissä. Harmillisesti lempparivoiteeni sisälsi akrylaatteja ja jouduin lopettamaan sen käytön. Haluankin käydä tutkailemassa tarkemmin tuotteiden incejä. Sarjana Thalgo on todella laadukas!

 

Janssen Cosmetics

Käyn tottakai myös muilla osastoilla, mutta nämä olivat ne, mitkä tällä kertaa herättivät mielenkiintoni. Huomisena luonnonkosmetiikkalauantaina esittelen messujen luonnonkosmetiikka tarjontaa samalla tavalla kuin tänään. Julkaisen postauksen jo aamusta, jotta lauantaina messuille menijät ehtivät vielä käydä lukaisemassa luonnonkosmetiikan osastotärpit.

Lauantaina klo 14.00 aukeaa myös kosmetologipäivien tarjonta kaikille kävijöille, joten kannnattaa käydä vilkaisemassa myös mitä kaikkea uutta kauneushoitoloihin on tulossa! Monilla pistellä myös esittelyssä tuotteita ja tietysti hienoja messutarjouksia! Itse aion kiertää myös kosmetologipäivien osastot suurella hartaudella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*