Header img

Messuviikko: Face Helsinki

15/10/2015

Tämä viikko on omistettu tulevan viikonlopun I love me -messuille! Viikon aikana esittelen messuilla olevia mielenkiintoisia yrityksiä ja tuotteita, sekä teen tietysti postauksen messutärpeistä.

Tänään esittelyvuoron saa yksi isompi messuvieras, joka on ollutkin messuilla monena vuonna. Kyseessä on Face Helsinki, joka maahantuo monia mielenkiintoisia tuotemerkkejä. Esimerkkinä Ziaja, Davines, Paese, Denova pro ja Kent. Face Helsingiltä löytyy oma myymälä kuluttaja-asiakkaille, mutta myös messuilta on joka vuosi voinut ostaa tuotteita ja melkoinen kuhina osastolla on kyllä aina ollutkin.

Paese Mineraalimeikkipuuteri – Light Beige

Ensin haluan esitellä teille Paesen mineraalimeikkipuuterin. Täytyy myöntää, että merkkinä Paese on ollut minulle todella tuntematon, mutta nyt olen sitä viimein päässyt kokeilemaan. Kyseessä on mattapinnan jättävä mineraalimeikkipuuteri, joten hyvin kuivalle iholle en tätä lähde suosittelemaan. Sen sijaan rasvoittuvalle ja päivän aikana kiiltämään alkavalla iholla. Itse olen tykännyt käyttää tätä meikkivoiteen päälle antamaan lisää peittoa sekä poistamaan kiiltoa. Puuteri nimittäin ihan tosissaan hillitsee kiiltoa hyvin. Jos iho on paremmassa kunnossa ja hyvin rasvoittuva, tämä on varmasti juuri sopiva tuote pelkästäänkin. Kaikki meikit ovat messuilla 4,95-19,95€, kannattaa siis käydä kurkkimassa mitä kaikkea kivaa siellä on myynnissä.

Denova Pro Normalising Serum

Ihon rasvoittumisesta kärsivien kannattaa myös kurkata Denova Pron Normalising serum. Seerumi sisältää esimerkiksi sinkkiä ja biotiinia, joten se sopii hyvin rasvaiselle tai akneiholle. Pintakuivalle iholle tämä on aika tujua tavaraa, mutta esimerkiksi kerran viikkoon käytettynä on minulla hillinnyt finnien muodostusta. Ne joilla on rasvaisempi iho, voivat käyttää tätä useamminkin voiteen alla.

 

 

Davinesin shampoita en ole aikaisemmin päässyt käyttämään, joten olikin mukavaa kun nyt tällainen tilaisuus tuli. Testaamani shampoo ja hoitoaine ovat MELU nimisiä ja ne ovat hyviä pitkille ja värjätyille hiuksille. Pakkaus on näissä melko minimalistinen ja hoitoaine on pakattu hauskaan purkkiin. Tuoksu on mielestäni aika kiva, eikä sellainen liian voimakas. Nämä teki hiuksista kivan pehmeät, eli varsinkin karheille hiuksille oikein sopivat! Davinesin shampoo + hoitoaine on messutarjouksena saatavissa yhteishintaan 29€, kun normaalihinta on 44€.

 

 

Ziaja on minulla näistä tuotteista merkkinä tutuin. Tällä kertaa testauksessa oli Ziajan Oliivi vartalovoide ja rakastuin tuotteeseen täysin. Tuoksu on ihana ja voiteen hoitavuus on juuri sitä luokkaa mitä iholleni kaipaan. Kosteuttaa todella hyvin, mutta imeytyy nopeasti, eikä jää iholle pöyrimään. Tervetuloa talvi-iho, olen varautunut! Ja jos ostaa Ziajan vartalovoiteen messuilta, saa kaupan päälle suihkugeelin! Eikä vartalovoiteen hinta kirpaise, sillä se on vain 8,95€.

Ziaja Oliivi shampoo + hoitoaine

Ziajan tuotteista on myös monia muita messutarjouksia, jotka kannattaa käydä katsomassa ihan paikan päällä! Itse olen tykästynyt kovasti Ziajan oliivi sarjan shampooseen ja hoitoaineeseen, joten aion kyllä käydä kurkkimassa jos niitä olisi saatavilla, vaikka mukana taitaa olla vain Ziajan ihonhoitotuotteet.

Kaikki nämä merkit löytyy messuilta Face Helsingin pisteeltä osastolta 6b109. Luvassa on messutarjouksia ja uutuustuotteita. Osastolla on myös maksuttomia käsihoitoja ja meikkauksia, joten tuotteita pääsee kokeilemaan ihan käytännössäkin. Lisäksi messuilla julkaistaan uusi merkki, jota ei aiemmin ole suomessa myyty. Jännittävää!

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Face Helsingin kanssa*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*