Header img

Messuviikko: Soap & Balsam

14/10/2015

Tämä viikko on omistettu tulevan viikonlopun I love me -messuille! Viikon aikana esittelen messuilla olevia mielenkiintoisia yrityksiä ja tuotteita, sekä teen tietysti postauksen messutärpeistä.

Tänään esittelyssä on todella uusi Suomalainen kosmetiikkayritys, Soap & Balsam. Soap & Balsam valmistaa käsin tehtyjä kylpytuotteita Helsingin Puistolassa ja pääpaino tuotteissa on erilaisissa saippuoissa. Tuotteet valmistetaan käyttäen pääasiassa siemenistä ja pähkinöistä saatavia öljyjä, kasviöljyjä, tuoreita hedelmiä, hunajaa, kukkia, yrttejä sekä eteerisiä öljyjä. Ja ihania tuoksuja tuotteisiin on saatukin.

Mineraalisuolasaippua

Soap & Balsamilta löytyy monia todella mielenkiintoisia tuotteita. Sitruuna-yrttisaippuassa on aivan ihana sitruunan tuoksu, joka valloitti jo ennen kuin ehdin pakettia aukaista. Tuoksu on aidon sitruunainen ja palasaippuaksi tämä myös on ihanan hellä iholle. Olen tykännyt käyttää saippuaa suihkussa koko vartalon pesuun. Saippua sisältää antibakteerisia eteerisiä öljyjä, sekä hohkakivijauhetta. Tuo kivijauhe on kyllä todella hienossa muodossa, sillä sitä ei kyllä saippuasta huomaa ollenkaan, mutta kuorii silti hellävaraisesti. Saippua ei kuivata ollenkaan ihoa ja en vaan pääse yli siitä, miten raikkaalle tämä tuoksuu!

Sitruuna-yrttisaippua

Yksi Soap & Balsamin suosituimpia tuotteita on mineraalisuolasaippua. Mineraalisuolasaippuassa tulee myös mukana saippualle oma alusta, jolla sille saa ihan oman paikan kylpyhuoneesta, eikä se lähde liukumaan. Palaa pitää kastella reilusti ja käyttää muutama kerta, jotta suola alkaa hioutumaan. Tällä saa siis käytyä läpi koko vartalon ja samassa palassa on niin puhdistus kuin kuorintakin. Tuoksua tässä ei oikeastaan ole ollenkaan, joten sopii varmasti myös herkemmille ja suola tekee varmasti hyvää kuivalle tai atoopiselle iholle. Tekee ihosta todella pehmeän tuntuisen. Perjantain ajan tätä saippuaa saa Soap & Balsamin messuosastolta 5 euron tarjoushintaan, niin kauan kuin tavaraa riittää.  Kannattaa siis olla kärppänä paikalla!

Mineraalisuolasaippua

Itse tykätyin kovasti tähän Soap & Balsamin kätevään huulibalsamiin. Se sisältää reilun kaupan hunajaa sekä mehiläisvahaa ja tuoksuukin aivan hunajalle. Minusta tuo purkki on jännä ja todella kätevä, sillä kannen saa liu’utettua sivuun, ilman että sitä tarvitsee irroittaa kokonaan ja on helppo avata vaikka yhdellä kädellä. Voide pehmentää rohtuneetkin huulet hyvin ja ei ainakaan tarvitse pelätä talvipakkasten kuivattamista. Kätevän kokoinen käsilaukkuun.

Saippuoiden lisäksi Soap & Balsamilta löytyy mielenkiintoisia ihonhoidon tuotteita. Sain kokeiltavaksi myös kylmäpuristetun luomu arganöljyn, joka pelastaa kaikista kuivimmankin talvi-ihon. Öljyyn ei ole lisätty mitään, vaan se on puhdasta argan öljyä. Sopii siis mainiosti esimerkiksi voiteeseen sekoitettuna, sellaisenaan iholle levitettynä tai vaikka hiustenhoitoon. Todellinen monitoimituote.

Uutuutena Soap & Balsamilta on tullut myös luomu ruusuvesi, joka tuoksuu aidoilta ruusun terälehdiltä. Tuoksusta tuli vahvasti mieleen lapsuuteni ruusuaita, josta keräsin ruusun lehtiä ja sekoitin niitä veteen ja tein omaa ”hajuvettä”. Ruusuvettä voi käyttää kasvoveden tapaan pesun jälkeen pumpulilapun kautta tai suihkuttaa kasvoille sellaisenaan.

Soap & Balsam löytyy messuosastolta 6f99 ja siellä on kuulemma tarjouksessa messukassi, joka sisältää Soap & Balsamin upeita tuotteita ja lähtee mukaan tasahinnalla. Sen enempää en minäkään tiedä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa millaisesta kassista on kyse! Osastolla pääsee myös osallistumaan arvontaan ja ilmeisesti joka päivä on myös jaossa yllätyslahjoja Soap & Balsamin Facebook-tykkääjille.

Kannattaa käydä myös tutustumassa Soap & Balsamin verkkokauppaan, josta löytyy paljon tietoa tuotteista ja tästä vielä kovin uudesta yrityksestä. Ihanaa, että Suomeenkin saadaan tällaisia uusia kosmetiikkatuotteita ja kauppoja!

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Soap & Balsam:n kanssa*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*