Header img

I Love Me Messuviikko: Jane Iredale

12/10/2015

Tämä viikko on omistettu tulevan viikonlopun I love me -messuille! Viikon aikana esittelen messuilla olevia mielenkiintoisia yrityksiä ja tuotteita, sekä teen tietysti postauksen messutärpeistä. Olen itse messuilla lauantaina koko päivän, joten jos törmätään niin saa tulla moikkaamaan!

Ensimmäisenä esittelen teille yhden suosikkimerkkini: Jane Iredalen! Jane Iredalen mineraalimeikkituotteet ovat uskomattoman laadukkaita ja yksikään kokeilemani tuote ei ole ollut pettymys. Lisäksi olen ollut todella vaikuttunut Jane Iredale tuotteiden ihoa hoitavista ominaisuuksista, sillä niiden käyttö on selvästi parantanut ihoani.

Tässä postauksessa keskitytään Jane Iredalen loistavaan meikkipohjaan: GlowTime Full Coverage Mineraali BB-voiteeseen. Tuotetta ei uskoisi BB-voiteeksi, sillä ne BB-voiteet joita itse olen kokeillut ovat olleet todella kevyitä. Tämä tuote tekee kuitenkin poikkeuksen, sillä se sisältää niin runsaasti pigmenttiä, että todella pieni määrä riittää koko kasvoille. Voide kannattaakin levittää sormin, sillä ihon lämpö helpottaa huomattavasti tuotteen levittämistä kasvoille.

BB-voiteen peittävyys on siis omaa luokkaansa ja se riittää todella hyvin meikkivoiteen sijasta. Peittää hyvin myös aknearvet ja sen lisäksi se myös hoitaa ihoa! Kaiken tämän lisäksi voiteessa on aurinkosuoja SPF25 ja se kestää kasvoilla koko päivän. BB-voiteesta tulee kasvoille ihana hehkuva pinta. Itse olen lisännyt päälle vielä puuteria, joka kiinnittää voiteen ja antaa pohjalle viimeisen silauksensa. Alla olevassa kuvassa BB-voiteen päällä on tosiaan puuteria, jolla olen hillinnyt hieman tuota hehkua. BB-voiteen sävy on #5, joka on melko keltapohjainen, joten se peittää ja neutraloi hyvin punoittavaa ihoa. Ei uskoisi, että meikkipohjan alla häämöttää punoittavia aknearpia.

Jane Iredalen tuotteita voit ostaa messuilla Estelina Oy:n osastolta: 6e121. Messuosastolla myös huippumeikkaajat Raili Hulkkonen, Ilkka Ruotsalainen sekä Lalli Savolainen on tekemässä pikameikkejä messuvieraille. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tuo messuosasto, sillä kuulemma siellä tulee olemaan myös messutarjouksia! Messutarjouksia on myös paljastettu Jane Iredalen Facebook sivuilla, joten kannattaa kurkata sinnekin!

Postauksen lopusta löydät linkit aikaisempiin Jane Iredale -postauksiini, joten myös sieltä kannattaa käydä kurkkimassa, millaisia tuotteita Iredalelta löytyy ja mitä olen ollut niistä mieltä. Voit käydä myös tutustumassa Jane Iredalen nettisivuihin, joista löytyy kaikki tuotteet, niiden sisältö sekä käyttöohjeet!
 
Ensikosketus Jane Iredaleen
Puristepohja, huulikiilto, voidemainen luomiväri
PlayOn Huulikynä

*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Jane Iredalen kanssa*

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*