Header img

Luonnonkosmetiikkalauantai: Sohvy vartalovoide

10/10/2015

Tänään on koko blogin historian toinen luonnonkosmetiikkalauantai! Luonnonkosmetiikkalauantaina julkaisen blogissani kirjoituksen jostain mielenkiintoisesta tai hyväksi havaitusta luonnonkosmetiikkatuotteesta.

Tänä lauantaina parrasvaloihin pääsee Sohvyn Vartalovoide aidolla jogurtilla. Sain tuotteen jyväskylään miitin goodiebagista ja tykästyin sen raikkaaseen tuoksuun ja mielenkiintoiseen koostumukseen. Sohvy on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki ja kaikki sen tuotteet valmistetaan käsin Virossa. Todella mielenkiintoinen merkki ja varsin uusi Suomen markkinoilla. Itse en ollut kuullutkaan kyseisestä merkistä ennen kuin sain tämän tuotteen kokeiltavaksi.

Voiteen ainesosista 100% luonnosta ja voiteesta 60% on jogurttia. Koostumus on jännän vaahtomaista ja tuo mieleen hieman rahkan. Tuoksuna on käytetty greipin eteeristä öljyä ja tuote tuoksuukin aivan greipiltä! Olen sitrustuoksujen ystävä, joten pidän voiteen tuoksusta todella paljon. Varsinkin kun tämä tuoksuu ihan oikealta greipiltä, eikä keinotekoiselta! Tuoksu ei myöskään ole liian voimakas, vaan juuri sopiva siten että tuoksuu, mutta ettei häiritse.

Voide imeytyy ihailtavan nopeasti ja tuo vaahtomainen koostumus on helppo levittää. Ei muuten valu sormista kesken levityksen ja tekee ihosta ihanan pehmoisen ja hyvän tuoksuisen. Ja tuo purkki! Olen viimeaikoina rakastunut kaikkiin tällaisiin isoihin purkkeihin, joten tässäkin tapauksessa tykkään kovasti tuosta vaaleanpunaisesta purkista. Vaikka purkki ei olekaan se hygieenisin vaihtoehto, on se silti vaan kivoimman näköinen vaihtoehto. Hintaa 150ml purkilla on 16 euroa.

Tuotteen incilista on mukavan lyhyt ja käyttöaikaa avatulle purkille annetaan 6 kuukautta. Ei pitäisi olla mikään mahdoton käyttöaika 150ml vartalovoiteelle:

Suomennos: *luomusertifioitu, **esiintyy eteerisissä öljyissä luonnollisesti

Sohvyn tuotteita, sekä monia muita todella mielenkiintoisia luonnonkosmetiikan tuotteita voi ostaa Bona Valeren verkkokaupasta. Bona Valere on suomalainen yritys, joka maahantuo virolaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja myy niitä verkkokaupassaan.

Onko Sohvy sinulle ennestään tuttu merkki?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*