Header img

Kynnet ja kisukuvia

06/10/2015

Jälleen kerran kynsillä on ollut Zoyan lakkaa ja tällä kertaa yhdistettynä Color Clubin upeaan hololakkaan. Zoyan kynsilakka on PixieDust sävyssä Lux ja Color Clubin Harp On It. Tykkäsin yhdistelmästä todella paljon ja yllätyin sen kestävyydestäkin. Alla on siis yksi kerros Color Clubia ja sen päällä Zoyan Lux. Zoyan lakka on yksinään melko läpikuultavaa, joten se toimi todella kivasti kimaltavan hololakan päällä.

Zoyan lakan sain ystävältäni Jeffiltä ja ihastuin siihen silloin heti. Se on vaaleanpunainen lakka, jossa on monivärisiä glittereitä. Vaikka sen peittävyys yksinään ei olekaan mikään loistava ja kerroksia tarvitsee vähintään kaksi, niin alle voi kuitenkin laittaa jonkun toisen sävyn, aivan kuten tässäkin tapauksessa ja se korostaa lakan upeutta entisestään.

Kynsilakasta ei nyt ole sen enempään kerrottavaa, joten laitetaan vielä loppuun Elviksen terveiset, kun en ole pitkään aikaan julkaissut Elviksen kuvia täällä!

Elvis tykästyi meidän uuteen olohuoneen mattoon.

Nukkumapaikaksi kelpaa myös lightbox, jossa kuvaan blogituotteita.

Ensi viikolla blogissa on messuviikko! Joka päivä tulee I love me -messuihin liittyvä postaus, mutta siitä lisää sitten ensi viikon maanantaina! 🙂 Eikä kannata muuten unohtaa luonnonkosmetiikkalauantaita, josta julkaisin ensimmäisen postauksen viime lauantaina!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*