Header img

Helposti poistettava kynsilakka

11/09/2018

Nyt kuulolle kaikki ne, jotka eivät voi pitää kynsilakkaa töissä, mutta haluaisivat silti nauttia kimaltavista kynsistä vapaapäivinä! Essence lanseerasi peel-off glitterkynsilakan, jonka saa näppärästi poistettua kuorimalla. Kynnet voi siis huoletta lakata parin päivän vapaiden ajaksi, sillä lakka lähtee kynnestä pois kuin unelma. Eipä tarvita hinkkaamista tai pahanhajuisia kynsilakanpoistoaineita. Ja jos olet yhtä hyvämuistinen kuin minä ja et muista poistaa kynsilakkaa töitä edeltävänä päivänä, niin lakan voi poistaa vaikka ihan siellä pukukaapilla, ennen töihin menoa. Ihan mahtavaa!

essence irroitettava kynsilakka, helppo glitter lakka
Kynsilakka lähtee kynsistä kokonaisena laattana

Tuote saatu pr-näytteenä.

Kyseessä on essence glitter on glitter off -kynsilakka ja jos olet aikaisemmin käyttänyt glitterlakkoja, tiedät miten tuskaista niitä on poistaa. Itse olen ainakin nyt aivan superinnoissani tästä lakasta, koska juuri sen poistamisen vaivan takia, ei kynsilakkoja tule oikein enää käytettyä. Glitterin lisäksi lakassa parasta on se, että se myös pysyy yllättävän hyvin kynsillä. Muistelisin, että joskus aikaisemmin lakan alla käytettävä peel-off pohja saattoi irrota vahingossa jo ennen aikojaan, mutta mulla tämä essence pysyi paikallaan hiusten pesun ja siivouksenkin ajan.

essence glitterpolish, glitterkynsilakka, peel-off

Lakkaa laitetaan ohjeen mukaan kaksi kerrosta ja mitä paksumpi kerros, sen paremmin se lähtee yhtenä palasena. Alle ei tule laittaa mitään muuta lakkaa, sillä muuten joudut kuitenkin poistamaan sen alla olevan lakan. Kuivumisaika tuntuisi olevan saman verran kuin normaalissakin kynsilakassa, ehkä jopa aavistuksen nopeampaa. Ja lopputuloskin on ihan mielettömän nätti! Niin ihana kimallus, että glitteraddiktin hyväksyntä annettu! Lakkaa saa kuudessa eri sävyssä ja omani on nro 02 razzle dazzle. Täytyy kyllä käydä nappaamassa myös muita sävyjä, sillä en tiedä kauanko nämä pysyvät valikoimissa.

essence glitter razzle dazzle, peel-off kynsilakka

Lakan poisto tapahtuu hyvinkin helposti, ilman sen mitään apuvälineitä. Kuorimisen aloitin siten, että ujutin toisen sormen kynttä vähän lakan alle, jotta sain sitten sormin lakasta kiinni. Yllättävän napakasti lakka kynsissä oli, mutta lähti silti mukisematta yhtenä laattana irti. Kynsiin jäi lakan jälkeen aavistuksen sellaista röppöä, jonka kyllä pyyhkäisin kynsilakanpoistoaineella pois, mutta lähtenee myös saippualla tai kasvovedellä.

peel-off nailpolish, glitterpolish, essence kynsilakka

Tää on kyllä ihan pelastus nyt mun viikonloppuihin ja vapaapäiviin, kun kynnet voi pistää nätiksi eikä lakan poistamiseen tarvitse käyttää älyttömästi vaivaa! Lakkaa saa ostettua esimerkiksi Carlsonin verkkokaupasta hintaan 3,09€ ja lisäksi tietysti muista essenceä myyvistä liikkeistä. Oon niin innoissani tästä! Vai mitä mieltä sinä olet?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*