Header img

Luonnonkosmetiikkalauantai: Estelle & Thild kasvovoide

03/10/2015

Olen viimeaikoina alkanut yhtä enemmän kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta. Osittain syynä on akrylaattiallergiani, mutta samalla se, että luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kehittyneet hurjasti vuosien aikana. Aiemmin ajattelin että luonnonkosmetiikasssa ei ole samanlaisia tehoja, kuin tavallisessa kosmetiikasssa, mutta pakko myöntää, että monta kertaa olen ollut positiivisesti yllättynyt luonnonkosmetiikasta. Siksi päätinkin tehdä blogiin luonnonkosmetiikalle oman teemapäivän. Aina lauantaisin julkaisen blogissa kirjoituksen jostain mielenkiintoisesta tai hyväksi havaitusta luonnonkosmetiikan tuotteesta. 

Aloitetaan teemapäivät Estelle & Thildin Biocalm linjan Soothing Moisture Day Creamilla. Sain tuotteesta näytteen kerran käydessäni Sokoksella ja tykästyin tuotteeseen heti. Kävin sen sitten myöhemmin ostamassa Sokokselta ja hintaa voiteella on 29,90€. Voide on siis rauhoittava päivävoide ja se on tarkoitettu herkälle iholle.

Voide on hajusteeton ja kaiken lisäksi siis myös sertifioitua luomukosmetiikkaa. Voide on pakattu kätevään pumppupulloon, joten pöpöjä ei pääse pulloon ja tuote säilyy näin parempana pitempään. Sille onkin luvattu 12kk käyttöaika avaamisesta. Voide on tosiaan hajusteeton ja se tuoksuu minusta aika samalle kuin muutkin hajusteettomat voiteet. Tuoksuthan tulevat silloin raaka-aineista ja tässä ei ole käytetty mitään eteerisiä öljyjä, että olisi tullut voimakasta tuoksua.

Voide rauhoittaa hyvin ihoa. Minulla kun on kasvoissa hieman tuota aknea, niin tämä voide kyllä rauhoittaa sitä mukavasti. Lisäksi tämä kosteuttaa hyvin ihoa, sillä aamulla iho tuntuu ihanan pehmeältä kun voide on imeytynyt siihen kokonaan. Eikä ole tuntunut missään vaiheessa kiristelyä, joten tämän kosteutusteho riittää minun pintakuivalle iholleni.

Voide on myös ollut oikein hyvä meikin alle, sillä se ei ole liian kosteuttava vaan jättää ihon pinnan juuri sopivaksi meikkivoiteelle. Biocalm sarjasta löytyy myös yövoide, silmänympärysvoide, hoitoöljy ja seerumi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*