Header img

Timanttista kiiltoa hiuksiin

01/10/2015

Ja taas on löytynyt yksi huipputuote kosmetiikan saralta! Tällä kertaa suurta ihastusta aiheuttaa Turun miitipussista paljastunut kiiltoa lupaava Tigin S-Factor Diamond Dreams shampoo ja hoitoaine. Shampoo on sulfaatiton ja yhdessä hoitoaineen kanssa tekee hiuksista ihan oikeasti kiiltävät. Kiillon saa aikaan shampoon ja hoitoaineen timanttipöly yhdessä helmiäisuutteen ja antioksidanttien kanssa. Minulla jo itsessään hiuslaatu on melko kiiltävää, sillä se on lasimainen ja liukas, mutta tämä shampoo toi kyllä silti hiuksiin selvästi nähtävää extrakiiltoa. Nehän suorastaa säihkyy! Näiden luvataan myös ylläpitävän hiusväriä, joten sopii hyvin värjäytille hiuksille.

Tuoksu on mielestäni ihana, aivan kuten yleensäkin TIGIN hiustenhoitotuotteissa. Shampoo vaahtoaa todella hyvin, joten se on helppo levittää. Ensimmäisten käyttökertojen jälkeen huomasin jatkuvasti tuoksuttelevani hiuksiani, kun tuoksu oli niin hyvä. Onneksi tämä tapa jäi kuitenkin pois sitten, kun totuin tuotetta käyttämään.

Pelkäsin hieman, että hiuksista tulisi tuotteen myötä raskaat ja rasvoittuvat, mutta tätä ei tapahtunut. Shampoo ja hoitoaine oli juuri sopivan hoitavia vaaleaksi värjätyille hiuksilleni. Pullot on kätevät annosteluun, sillä korkin saa painettua auki ja kiinni, joten myös märillä käsillä avaaminen on vaivatonta. 250ml pullot ovat myös yllättävät riittoisia, sillä ne ovat kestäneet käytössä ihmeen kauan, vaikka minulla pitkät hiukset onkin.

Superkiiltoa (kuva ilman salamaa)

Suosittelisin tuotetta kaikille joilla on värjätyt hiukset, olipa ne sitten hennot tai vähän paksummat. Erityisesti sopiva tuote niille, joilla hiusten kiilto on kadoksissa. Tällä sitä saa varmasti tuotua esiin! Hinnat on suunnilleen siinä 25 euron molemmin puolin per pullo ja tuotteita saa ostettua kampaamoista ja verkkokaupoista. Kannattaa ottaa huomioon tosiaan, että tuote kestää käytössä pitkään, sillä sitä ei tarvitse läträtä niin paljon kuin monia muita shampoita.

Säkenöi! (Kuva salaman kanssa)

Tuote pääseekin blogini suosikkituotelistalle. Sen verran huipputuote on tässä kyseessä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*