Header img

Luonnonkosmetiikkalauantai: Messutärpit luonnonkosmetiikassa

17/10/2015

Tämä viikko on omistettu tulevan viikonlopun I love me -messuille! Viikon aikana esittelen messuilla olevia mielenkiintoisia yrityksiä ja tuotteita, sekä teen tietysti postauksen messutärpeistä. Olen itse messuilla lauantaina koko päivän, joten jos törmätään niin saa tulla moikkaamaan!

Tänään vuorossa on käydä läpi I Love Me messujen mielenkiintoisimmat luonnonkosmetiikkaosastot. Käy myös lukemassa eilisen postauksen messutärpit kauneuspuolen messuosastoista.

Viime vuoden messujen näytesaalis

Forest of Laplandin osastolla 6c139 esitellään täysin uusi Suomalainen luonnoskometiikkasarja nimeltään Davvi. Olen nykyään kiinnostunut kovasti luonnonkosmetiikasta ja mikäli se vain on Suomalaista, niin aina parempi. Davvin tuotteetn vaikuttavat todella mielenkiintoisilta, joten täytyyhän niitä käydä tutkimassa vähän lähempääkin.

Naturellementin osasto 7m41 sisältää monia ranskalaisia luonnonskometiikkamerkkejä. Muistaakseni viimekin vuonna kävin ihastelemassa tuotteita, mutta koska merkeistä niin monet ovat itselleni vieraita, niin haluan käydä niihin tutustumassa paremmin.

Nordic Heal Systems on osastolla 7k40. Tuotemerkkeihin kuuluu Lavera, Born to Bio sekä Lilly's Eco Clean. Lavera onkin yksi luonnonkosmetiikan huippumerkkejä, sillä tuotteet ovat yleensä edullisia, mutta silti hyviä. Viime vuonna messuilla myytiin entisiä meikkejä uudistuvien tieltä pois, joten tänä vuonne voisikin käydä katsomassa miltä ne uudistuneet tuotteet nyt näyttää.

 

 

Pro Luonnonkosmetiikka Ky:n osastolta 7k51 löytyy esimerkiksi Dr.Hauschka, Madara ja Kivvi. Osastolle voi varata jana 30minuutin kasvohoitoon, hintaan 15euroa. Lisäksi osastolla on tarjolla pikameikkejä tai puolen tunnin laajeempaa meikkiopastusta. Itse ainakin haluan käydä tutustumassa näihin tuotemerkkeihin enemmän.

Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku osastolla 7n58 on yksi niistä osastoista joita odotan eniten. Osastolla on esimerkiksi Hurraaw! huulirasvat sekä Nafhan ihanat ihonhoitotuotteet. Dabba Kukkaisvedet kuulostavat myös mielenkiintoisilta tuotteilta, joita täytyy käydä tutkimassa tarkemmin.

Kierrän toki messuja laajemminkin, mutta nämä olivat nyt ne osastot, jotka herättivät mielenkiintoni.

Myöhemmin blogissa on tietysti myös tiedossa postausta messufiiliksistä, kunhan nyt ensin palaudun reissusta. Voi olla, että messuviikonloppu vie voimat joksikin aikaa, mutta aina se on kyllä ollut sen arvoistakin! Mukavia messuhetkiä kaikille! Moikataan jos törmätään!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*