Header img

Maaliskuun suosikit

03/04/2017

Se olisi taas maaliskuun suosikkien aika! Nyt mukana on parikin tuotetta, josta ei ole omaa postausta vielä blogissa. Suosikkeja voi käytä kurkkimassa myös tammikuun ja helmikuun suosikkipostauksista. Maaliskuun suosikeissa näkyy selkeästi ihon kuivuminen, sillä kevättä ei juuri näillä leveyspiireillä ole näkynyt.

eos, huulirasva, huulivoide, kokemuksia
EOS -huulivoiteet

EOS Vanilla bean ja Winterberry huulirasvat

Huulet on olleet maaliskuun aikana tosi kuivat. Johtuu varmaan siitä, että täällä oli pidempään yli 7 astetta pakkasta aamuisin. Ilma on siis kuivaa ja kuivattaa ihon ja huuletkin. EOS rasvat sain joululahjaksi avomieheni siskolta ja ne on olleet kyllä tosi hyviä. Tuoksut on tosi miellyttävät ja onhan tuo purkkikin söpö. Hyvin lähti kuivat kohdat huulista kuoriutumaan, kun sännööllisesti muistin rasvailla. Purkit sopii myös hyvin tulevaan pääsiäiseen! EOS-huulivoiteiden hinnat vaihtelee 4,90€-6,80€ välillä eleven.fi -verkkokaupassa*. Sokokselta näitä saa hintaan 7,50€. Aikaisemmin olen testannut EOS -käsivoiteita, niistä voit käydä lukemassa täältä.

ByNoor, kokemuksia, shampoo, hoitoaine, hiustenhoito, hyvä shampoo
ByNoor Colour Lasting shampoo ja hoitoaine

ByNoor Colour Lasting shampoo ja hoitoaine

Näistä kirjoittelinkin jo aikaisemmin blogiin. Kirjoitinkin silloin, miten niiden tuoksu on mielestäni tosi hyvä. Olenkin käyttänyt näitä usein ja aina vaan tuo tuoksu on minusta aivan ihana. Tuoksu onkin siis suurin syy, miksi nämä löytyy maaliskuun suosikkien listalta. Shampoo on tosi hoitava, joten joka toinen päivä käytän Lushin palashampoota ja sitten muuten tätä. Hiukset on pysyneet hyvässä kunnossa ja värikään ei ole haalistunut. ByNoorin tuotteet sain testiin cocpanda.fi -verkkokaupasta.

vartalonhoitoaine, lush, kokemuksia, hyvä, in-shower, suihkuvoide
Lush Ro’s Argan Body Conditioner

Lush Ro’s Argan Body Conditioner

Superkuivan ihon pelastaja, eli vartalonhoitoaine. Tavallaan vähän kuin In Shower -vartalovoide, eli suihkussa pesun jälkeen levitettävä ja poishuuhdottava voide, josta ihoon jää hoitavia öljyjä. Alkuun iho voi tuntua vähän tahmealta, mutta pyyhekuivauksen jälkeen, tuntuu aivan siltä, kuin siihen olisi levitetty vartalovoidetta. Olen itse ainakin melko laiska vartalovoiteiden käyttäjä, joten mulle tällainen on todella hyvä ja helppo tuote. Ja koska ihon on nyt kaivannut extra paljon kosteutusta, niin tämä on ollut maaliskuun aikana kovassa käytössä. Hei hei, hilseilevä iho! 225g purkki maksaa Lushilla 29,90€ ja 500g purkki 49,90€. Suosittelen kaikille kuivaihoisille!

Kailijumei, kukkahuulipuna, kokemuksia, huulipuna, flower lipstick
Kailijumei Flower Jelly Lipstick Barbie Doll Powder

Kailijumei Flower Lipstick Barbie Doll Powder

Mitä olisi maaliskuun suosikit, jos siellä ei olisi tätä Kailijumein huulipunaa? Ehdottomasti yksi parhaita ostoksia pitkään aikaan. Niin kaunis ja niin kiva käyttää! Tästä voit lukea lisää huulipunan omasta postauksesta.

Sellaiset suosikit maaliskuulta! Oliko teille tuttuja tuotteita?

*-affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pientä korvausta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*