Header img

Huippuunsa suunniteltu käsivoide: EOS

02/12/2015

Monet on varmasti kuulleetkin EOS huulivoiteista, mutta olettekos kuulleet EOS käsivoiteista? Sain kokeiltavaksi EOS käsivoiteita ja olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt. Ensinnäkin, voiteet on ihan superhyviä ja toisekseen, tuo käsivoiteiden purkki on kyllä viimeisen päälle hyvin suunniteltu. Tämän postauksen virallisena valokuvausassistenttina toimi Elvis.

Tavallisen tuubin sijaan purkki on pyöreä ja litteä. Aluksi hieman hämmästelin tuota suunnittelua, mutta käytännössähän tuo on oikein toimiva. Litteän muotonsa ansiosta tämä nimittäin menee kätevästi laukun taskuun ja on siten helppo kuljettaa mukana. Korkki ei aukea itsestään, joten tätä myöskin uskaltaa kuljettaa mukanaan ja onhan se muuten aika söpökin. Se miten hyvin tuo sitten tyhjenee, näkyy kunhan olen näitä pidempään käyttänyt, hieman nimittäin epäilyttää että tyhjeneekö purkki kunnolla. Mutta ainakin toistaiseksi pelittää oikein hyvin!

Sisältökin oli kovasti mieleeni. Voide lupaa imeytyä nopeasti ja sen se myös tekeekin. Ei siis jätä tahmaa käsiin ja myös tästä syystä se on oikein kätevä päiväkäyttöön. Eipähän tarvitse odotella voiteen imeytymistä. Ja hei, ei akrylaatteja, joten voin itse allergisena ihan huoletta käyttää näitä. Itseasiassa sisällössä oli aika paljon kaikkea kivaa kuten esimerkiksi auringonkukkaöljyä ja sheavoita. Ja ah, toi tuoksu! Molemmissa voiteissa joita testasin oli aivan ihana tuoksu. Kokeilin siis kahta erilaista, nimittäin Berry Blossom ja Cucumber versoita. Raikkaat ja ei ollenkaan liian voimakkaat tuoksut.

Hintaa 44ml voiteilla näyttäisi olevan kymmenen euron pintaan ja niitä saa ostettua esimerkiksi Sokoksista. Tuoksunsa ja käytännöllisyydensä vuoksi nämä menee ehdottomasti mun suosikki käsivoiteiden listalle! Mietittekö miten paljon pakkauksen käytännöllisyyttä kun ostatte kosmetiikkaa, vai meneekö sisältö kuitenkin edelle?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*