Header img

ByNoor – Pohjoismaisille hiuksille

16/02/2017

Oletteko jo kuulleet uudesta Ruotsalaisesta ByNoor hiustenhoitosarjasta? Itse kuulin näistä ensimmäisen kerran, kun cocopanda.fi verkkokauppa lähetti näitä testattavaksi. Ensimmäisenä paketista leijaili ihana tuoksu ja hieman jo säikähdin,että onkohan tuoksu liian voimakas, kun se niin vahvasti paketistakin jo tuli. Onneksi tämä osoittautui kuitenkin turhaksi peloksi. Tuoksu oli jostain tuttu, mutta en heti osannut sanoa missä olin tämä tuoksun aiemmin tavannut.

ByNoorin tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Lisäksi tuotteista on jätetty pois sulfaatit ja parabeenit. Brändin huistenhoito- ja muotoilutuotteet valmistetaan Ruotsissa, joten kovinkaan kaukaa nämä ei ole. Tykkäsin kovasti ByNoorin pakkausten simppelistä lookista. Minulle testattavaksi lähetettiin värjätyille hiuksille sopivat shampoo ja hoitoaine, sekä hiusöljy ja suolasuihke. Pakkaukset vaikuttavat myös laadukkailta ja kestäviltä. Markettisarjastahan tässä ei ole kyse, sillä nämä on tarkoitettu eklusiiviseksi kampaamosarjaksi. Hintaa 250ml shampoo- ja hoitoainetuubilla cocopanda.fi verkkokaupassa on 16,95€ (tällä hetkellä niissä on lisäksi -25% alennus). Tuotteet ovat mielestäni laadultaan hyvin hintansa arvoisia ja tykkään siitä, että hoitoaine on samankokoinen shampoon kanssa, kun joillain merkeillä hoitoainepullo saattaa olla pienempi. (Ja mulla ainakin hoitoaine loppuu aina ensin.) Käytän itse ylipäätään yleensä enemmän kampaamotuotteita hiustenhoidossa.

Bynoor, hair oil, sea salt spray, suolasuihke,
ByNoor

ByNoor Colour Lasting shampoo ja hoitoaine on vaikuttaneet todella hyvältä. Olen niitä nyt päivittäin käyttänyt. Kyseessä on todella hoitava sarja, joten sopii loistavasti vaalennetuille ja muutenkin käsitellyille hiuksille. Tuoksu on melko makea (eli juuri sellainen mistä itse tykkään) ja vaikka pelkäsin tuoksun olevan liian voimakas, niin sitä se ei kuitenkaan ollut. Hiusten pesun jälkeen huomasin jatkuvasti tuoksuttelevani hiuksia ja keksin myös mistä tuoksu on tuttu. Nämä tuoksuu samalta kuin Paul Mitchellin Hot Off the Press lämpösuojasuihke! (Yks mun lempparituotteista.) Sanoisin, että jos tykkää esimerkiksi TIGIN tuoksuista, niin luultavasti tykkää myös näiden tuoksusta.

Shampoon ja hoitoaineen jälkeen hiukset oli supersileät ja ihanan tuntuiset. Lyhyille ja hyväkuntoisille hiuksille nämä voi olla hieman liian hoitavia, jolloin esimerkiksi ByNoorin kosteuttava PureMoisture tai tuuheuttava PureVolume tuotteet voivat olla sopivampia. Tuubit on suunniteltu hyvin ja tuotetta tulee helposti ulos. Monien hoitoaineiden kanssa olen törmännyt siihen, että hoitoaine ei tahdo tulla purkista ulos, mutta näiden kanssa sitä ongelmaa ei ollut. Kaiken kaikkiaan tykkäsin shampoosta ja hoitoaineesta. Ne ovat edelleen minulla käytössä ja jatkan hiusten tuoksuttelua aina pesujen jälkeen.

ByNoor shampoo conditioner swedish haircare
ByNoor – Colour Lasting shampoo ja hoitoaine

ByNoor Hair Oil hiusöljyä olen kokeillut vasta kerran ja ensituntumalta sekin vaikuttaa oikein pätevältä tuotteelta. Käytän säännöllisesti tällaisia latvaseerumeita, sillä pesujen välissä latvat tahtovat takkuuntua (varsinkin niskavillat, kun pääsee hankautumaan työpaidan kaulukseen). Hiusöljyt ja latvaseerumit auttavat hyvin ja pitävät latvat paremmin sileinä. Hiusoljy oli myös pakattu näppärään pumppupulloon ja sen tuoksu oli hieman erilainen kuin shampoossa ja hoitoaineessa, kuitenkin miellyttävä ja myöskin makea. Hintaa 150ml hiusöljyllä on 15,50€ cocopanda -verkkokaupassa, mutta se on tällä hetkellä loppu varastosta. Lisää on kuitenkin tulossa. Suolasuihketta en vielä ole ehtinyt testaamaan.

Käytättekö te hiustenhoidossa yleensä kampaamo- vai markettituotteita?

Postauksen tuotteet saatu cocopanda.fi verkkokaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*