Header img

Beauty Box X Meikkipäät -yllätysboxi

20/02/2017

Jälleen mulla olisi paljastaa yksi yllätysboxi! Tämä on toisaalta ollut jo markkinoilla sen aikaa, että varsinaisesta yllätyksestä ei välttämättä ole kyse, mutta itse olin kyllä hyvin pystynyt pitämään itseni pimennossa boxin sisällöstä. Kyseessä on Meikkipää by Riia & Laura -blogin bloggaajien suunnittelema kauneuden yllätysboxi. Kyseessä ei ole kuukausittainen boxi, vaan eksklusiivinen kauneusboxi, johon Riia ja Laura ovat valinneet tarkasti parhaimpia tuotteita. Riia ja Laura ovat molemmat pitkän linjan meikkaaja-kampaajia, joilta ei työkokemusta puutu. Voi siis olla varma siitä, että boxi sisältää oikeasti hyväksi havaittuja ja toimivia tuotteita. Yllätysboxin hinta Beauty Pop Up -verkkokaupassa on 49 euroa, mutta sisältö on arvoltaan n. 117 euroa. Selvää säästöä ja samalla pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin.

Boxin sisältö on kyllä laatutuotteiden ilotulitusta ja hihkuin riemusta kun tutkailin sisältöä tarkemmin. Niin monta sellaista tuotetta, joita minun on ollut tarkoitus kokeilla, mutta en vain ole saanut aikaiseksi hankittua! Tuotteet oli pakattu kauniiseen mustaan laatikkoon, jossa oli kultainen logo.

Sisältö:

MakeUp Eraser -meikinpuhdistusliina

JES! Tämä on ollut mun hankintalistalla siitä asti, kun tästä kuulin. Kyseessä on siis pehmoinen liina, joka poistaa meikin pelkällä vedellä. Liina kastellaan ja sen jälkeen pyyhitään kasvot liinaan. Liina on pakattu hauskaan pyyhekumin muotoiseen pakkaukseen ja yllätyin täysin materiaalin tunnusta. Olin ajatellut, että pyyhe olisi mikrokuituliinan oloinen, mutta se onkin superpehmoinen ja aavistuksen pörröinen. Toisella puolen pyyhettä on aavistuksen pidempää kuitua kuin toisella. Tarkoitus on ensin pyyhkiä lyhyemmillä kuiduilla ja sitten kuoria pidemmillä. Liinan voi pestä pesukoneessa ja sen sanotaan kestävän jopa 1000 pesukertaa. Tykkään käyttää matkoilla niitä kertakäyttöisi puhdistusliinoja, mutta luulenpa että tämä korvaa nyt kyseiset liinat täysin. En itse yleensä käytä vedenkestävää meikkiä, mutta tämä lupaa poistaa jopa vedenkestävän meikin. Liina tulee pestä ennen ensimmäistä käyttöä, joten pääsen testaamaan tätä vasta pesun jälkeen. Hintaa yhdellä liinalla Beauty Pop Up verkkokaupassa on 24,90€ ja liinaa saa mustana ja pinkkinä.

meikin puhdistus liina, meikkiliina, makeup removal
The Original MakeUp Eraser

Beautyblender -meikkimuna (meikkisieni)

Tämä nyt on varmasti jo lähes kaikille tuttu tuote. Tästä kohistiin jo useampi vuosi sitten, kun munan muotoinen meikkisieni lanseerattiin. Beautyblender onkin se aito ja alkuperäinen meikkimuna. Tarkoituksena on kastella meikkisieni ja puristaa ylimääräinen vesi pois, jonka jälkeen se ei ime itseensä niin paljoa meikkivoidetta. Muoto taas on suunniteltu siten, että sienellä pääsee hankaliinkin paikkoihin, kuten silmien alle ja nenän pieleen. Käytän itse Beautyblenderiä meikkipohjan viimeistelyyn. Levitän meikkivoiteen aina sormin, mutta meikkimunalla on helppo tasoittaa meikin pintaa. Näin pohjasta saa varmasti tasaisen ja peittävän. Ennestään multa löytyykin jo valkoinen Beautyblender, joten pinkki miellyttää kovasti mun silmää. Varmasti tulee käyttöön. Beautyblenderin hinta Beauty Pop Up -verkkokaupassa on 19,90€.

Meikkimuna, meikkisieni, munasieni,
The Original Beautyblender

Artdeco Khol Eye Liner long-lasting 01

Artdecolla on todella paljon loistavia tuotteita ja omana kestosuosikkina oli todella pitkään veden kestävä rajauskynä. Enpä siis pistä pahakseni, että boxista löytyi Artdecon musta rajauskynä. Tämä ei ole ihan sama, kuin se mun suosikkikynä. Siitä huolimatta luotan Artdecon laatuun ja uskon tämän tulevan käytöön, hei kun tällä hetkellä käytössä oleva rajauskynä loppuu. Rajauskynän hinta apteekkiverkkokaupassa on 11 euroa. (Ja tässä vaiheessa on jo ylitetty Meikkipäät -boxin hinta!)

Artdeco kohl, eyeliner, kajal, silmänrajaus
Artdeco Silmänrajauskynä

Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation, sävy 15 Opal

Todella mielenkiintoinen tuote, mutta harmillisesti sisältää akrylaatteja. Olen aikaisemmin kokeillut Vichyn Dermablend voidemaista meikkivoidetta ja tykkäsin siitä kovasti. Onneksi kuitenkin akrylaattiallergia on melko harvinainen, joten tämä tuote pääseekin sitten jonkun toisen iholle ja menee mun meikkipakkiin. (Olenkin nyt taas käynyt hieman useammin tekemässä meikkejä). Dermablend on tarkoitettu iholle, jossa on jotain peitettävää, kuten punoitusta, aknea tai muita epätasaisuuksia. Meikkivoiteessa on 25% pigmenttiä, joten peittävyys on taattu. Meikkivoide lupaa pysyä kasvoile jopa 16 tuntia ja se on hikoilun kestävä. Kuulostaa siis todella hyvältä tuotteelta, esimerkiki häämeikkiin. Sävy Opal on vaalein ja varmasti myös suomalaiselle iholle sopivin. Apteekkiverkkokaupassa meikkivoiteen hinta on 29 euroa.

Dermablend, akne, meikkivoide, peittävä meikkivoide
Vichy Dermablend meikkivoide

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, sävy 10 pink shimmer

Varmasti yksi boxin mielenkiintoisimmista tuotteista on tämä Clarinsin huulikiilto, joka mukautuu ihon väriin, hoitaa ja tasoittaa huulien pintaa. Huulikiilto antaa kevyesti sävyä ja tuoksuu aivan kinuskilta. Huulikiillon päässä on pehmeä aplikaattori, jonka läpi kiiltoa saa puristettua ulos. Sävy on tosiaan melko hento, mikä sopii kyllä mulle oikein hyvin. Koostumus on juuri hyvä, sillä se ei tahmaa ollenkaan vaan tuntuu todella hoitavalta. En tosin löytänyt enää tätä sävyä mistään, joten olisikohan mahdollisesti kausisävy. Tykkäsin tästä kyllä kovasti! Muita sävyjä kuitenkin löytyy vielä ja Sokoksen verkkokaupassa huulikiillon hinta on 19,50€.

Clarins huulikiilto, lipgloss
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 10 Pink Shimmer

Mukana oli myös kolme näytekokoista tuotetta

Dr. Hauschka Cleansing Cream
Joico K-pak Color Therapy Luster Look
Sofie la Girafe Baby oil

Näistä minua eniten kiinnostaa tuo Baby oil, sillä olen kuullut että tätä vauvaöljy on aivan loistava meikin puhdistukseen. Käytän nykyään Dermalogican öljyputsaria, joten jos tämä on vähintään yhtä hyvä, niin jatkossa luultavasti ostan tätä. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan, miten hyvin meikki tällä puhdistuu. Öljyä toki voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen, kuten hierontaan, kynsinauhoille tai ihon kosteutukseen.

Dr. Hauschka Puhdistusvoide, Joico hiusnaamio ja Sofie la Giraffe vauvaöljy
Compeed rakko- ja liikavarvaslaastarit

Lisäksi Beauty Boxiin oli pakattu vielä pienet pelastajat, eli kaksi Compeed liikavarvaslaastaria sekä rakkolaastari. Rakkolaastareita ei muuten koskaan ole silloin saatavilla, kun niitä juuri tarvitsisi, joten nämä menee ehdottomasti käsilaukkuun.

Yhteenvetona Boxi oli aivan loistava! Kuten jo alussa mainitsin, niin todellista huipputuotteiden ilotulitusta. Ihan mielettömän upea sisältö, josta kyllä huomaa, että tuotteet on valittu huolella ja harkiten. Suosittelen boxia kaikille, jotka on kiinnostuneet kosmetiikan huipputuotteista ja jotka mielellään kokeilevat uusia juttuja. Toivon tosiaan, että boxille tulisi vielä jatkoakin, vaikka tällaisesta ei varmuutta olekaan. Jokatapauksessa tämän kyseisen boxin voi hankkia itselleen 49 euron hintaan Beauty Pop Up -verkkokaupasta.

Mikä tuote kiinnostaa eniten? Mistä haluaisitte kuulla tarkempia käyttökokemuksia?

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*