Header img

Maria Glow testaa: Nivea After Shave Balm meikinpohjusteena

05/04/2017

Maria Glow -testaa postaukset on back ja nyt päästäänkin sitten kokeilemaan, että miten Nivea Men Sensitive After Shave Balm toimii meikinpohjusteena. Utilaisuus voitti ja tämä oli otettava testaukseen. En olisi varmaan muuten tätä edes testannut, mutta koska tuo after shave tuli maaliskuun Bette Boxissa, niin pakkohan se oli.

after shave meikinpohjuste
Nivea Men Sensitive After Shave Balm

Tein ensin silmämeikin lähes valmiiksi ja sitten levitin after shaven kasvoille. After shave on melko juoksevaa ja se imeytyi tosi nopeasti ihoon. Ihon pinta jäi aavistuksen nahkean tuntuiseksi ja luulen, että tämä on juuri se, miksi tätä pidetään hyvänä meikinpohjusteena. Meikkivoide nappaa nimittäin hyvin ihoon after shaven jälkeen. Iho on ehkä myös aavistuksen tasaisempi ja kyllähän tämä myös vähän rauhoittaa ihoa, jos siinä on ärtymisen merkkejä. Toimii erityisen hyvin hoitavien tai kuivalle iholle tarkoitettujen meikkivoiteiden kanssa ja kyllä tämä myös pidensi meikkivoiteen kestoa.

Iho after shaven jälkeen, ennen meikkivoiteen levitystä
after shave makeup primer
Iho meikkivoiteen levityksen jälkeen

Olen kuullut tosi monien sanovan, että tuoksu haihtuu, kun voiteen levittää. Ei muuten haihdu, siis kovin nopeasti ainakaan. Sen sijaan, nenä kyllä tottuu siihen, mutta aina silloin tällöin ainakin minun nenään pölähti aavistuksen miesten tuoksua. (Tässä kohtaa varmaan myös hyvä mainita, että mun nenä on aika tosi tarkka.) Ja eihän se tuoksu paha ole, sehän on oikeasti ihan hyvä miesten tuoksu, mutta kun itse en vaan tykkää tuoksua mieheltä. Loppupäivästä kuitenkin tuoksua ei enää nenään tullut ollenkaan, joten aikansa kun ottaa niin häviää se tuoksu kuitenkin.

Nivea, partavesi, meikinpohjuste, kokemuksia

Illalla suu kyllä meinasi loksahtaa auki, kun tajusin miten hyvin meikkivoide oli pysynyt kasvoilla. Ei se nyt taida sittenkään olla ihan huuhaata, tämä after shaven käyttö meikinpohjusteena. Meikki nimittäin ihan oikeasti kesti todella hyvin kasvoilla päivän loppuun saakka. Mulla toki meikkivoidekin on pitkäkestoinen, mutta koska mun iho rasvoittuu T-alueelta aika paljon, niin ei sekään aina riitä. Nivean after shaven kanssa kuitenkin tuo T-alue oli kärsinyt huomattavasti vähemmän ja iho pysynyt kauniina pitkään.

Sanoisin siis, että kyllähän tämä toimii todella hyvin meikin pohjusteena. Joten ei se nyt ihan ”plääh”-tuote ollutkaan, vaikka niin ensin ajattelikin. Nivean after shave balmia saa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista 7-8 euron hintaan. 100ml pullo riittää varmasti todella pitkäksi aikaa, joten onhan tämä myös tosi edullinen vaihtoehto meikinpohjusteeksi. Suosittelen niille, joita miehen tuoksu ei haittaa ja jotka etsivät edullista meikinpohjustetta. Toimii!

Oletko jo kokeillut?

meikkivoiteen, pohjustus, meikinpohjustus

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*