Header img

Huhtikuun Bette Box

07/04/2017

Jälleen pääsen avaamaan Bette boxin videolla! Ja tuttuun tapaan postauksen lopussa tarkempi kuvaus sisällöstä. Huhtikuun boxi oli nyt viimeinen boxi tilaamastani 3kk jaksosta ja kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen tähän boxiin. Boxissa ei edes ollut yhtään näytekokoista tuotetta!

Huhtikuun Bette Box sisältö:

Eylure 107 Volume irtoripset 8,90€
Herbina Lip Candy Mystic Mandarin huulivoide 4€
Ziaja Vuohenmaito kasvovoide 11,90€
Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo 2,90€
Lumene Nordic Chic Luomiväri 12,90€

Bettebox, kokemuksia, livbox, kosmetiikka, yllätysboxi
Huhtikuun Bette Boxin sisältö

Suosikkeja tästä boxista oli nuo irtoripset ja tuo shampoo. Huulivoidetta ehdinkin jo testaamaan ja vaikuttaa myöskin hyvältä. Se tekee huuliin kiiltävän ja hoitavan pinnan. Tuoksu on oikein kiva ja ei ole ollenkaan tahmea koostumus. Ziaja kasvovoide sisälti akrylaatteja, joten se lähtee eteenpäin. Tuo Lumenen luomiväri oli sävynä tosi kiva, mutta mulla tulee tosi vähän käytettyä yksittäsnappeja, joten en usko että tulee mulla hirveän ahkeran käyttöön, vaikka tosi nätti onkin.

Boxin arvo oli yhteensä yli 40 euroa, joten todellakin sai rahoilleen vastinetta. Yhden Bette Boxin hintahan on 16,90€ ja boxeja toi tilata 1kk, 3kk ja 6kk erissä Bette Boxin sivuilta*! Olenkin nyt ihan kahden vaiheilla, että vieläkö tilaan Bette Boxia vai pitäisikö sittenkin tilata Look Fantasticin Boxia. Mitä sinä olet mieltä? Kumpi olisi parempi?

*Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*