Header img

Kaksi ässää meikin alle

10/04/2017

Olen aikaisemmin ollut silikonisten, tasoittavien meikinpohjusteiden ystävä, mutta kun iho muuttui kuivasta rasvoittuvaksi, piti myös meikinpohjuste vaihtaa. Silikoninen meikkivoide ei oikein toimi rasvoittuvalla iholla, sillä se lähtee helposti rasvoittumisen myötä liikkeelle. Onneksi olen kuitenkin löytänyt myös rasvoittuvalle sekaiholle sopivia meikinpohjusteita, jotka auttavat meikkivoiteen kestävyydessä. Toki kaiken tämän lisäksi, mulla on käytössä pitkäkestoinen meikkivoide, jota ilman en enää pärjäisi millään.

Skindinavia The Makeup Primer Spray

Tämän suihkeen sain testiin eleveniltä. Purkki kiinnitti heti huomion, koska se on vaan tosi hienon näköinen. Tykkään tosta Skindinavian tyylistä. Tämä on ihanan hienojakoinen suihke, jota suihkitaan kasvoille ennen meikin levitystä. Suihke lupaa pienentää ihohuokosia ja vähentää kasvojen punoitusta. Ja käytön perusteella tämä toimi oikein hyvin. Pidensi selkeästi meikin kestoa, kun pitkän työpäivänkin jälkeen meikit oli vielä paikallaan. Skindinavialta löytyy myös meikin kiinnitykseen tarkoitettuja suihkeita, jotka on myöskin hienossa pullossa. Pohjustesuihkeen hinta on eleven.fi verkkokaupassa 44,50€* ja kiinnityssuihkeet ovat 39,60€*.

Meikinpohjustus, meikinpohjustussuihke, meikin, kiinnitys, kokemuksia, meikkisuihke
Skindinavia The Makeup Primer Spray

Smashbox Photo Finish Primer Water

Tämän nappasin Tukholman Kicksistä lokakuussa ja oon tykännyt siitä alusta asti. Suihke lupaa kosteuttaa ihoa ja se sopii käytettäväksi niin ennen kuin myös jälkeen meikin. Suihke on tosi hienojakoista ja levittyy siten tosi mukavasti iholle. Erityisen hyvän tästä tekee myös sen monikäyttöisuus. Niin ikään meikin kestoa se ei hirmuisestikaan pidennä, mutta freesaa ihoa hyvin. Hintaa Smashboxin primerilla on Kicksissä n. 33 euroa, joten aika samoissa hinnoissa Skindinavian kanssa.

Smashbox, kicks, kokemuksia, meikinpohjustus, pohjusteet, suihke, meikkaus
Smashbox Photo Finish Primer Water

Molemmat suihkeen kosteuttavat ihoa ja tekevät siitä kirkkaaman oloisen. Skindinavia toimi näistä mielestäni paremmin rasvoittumiseen taipuvaisella iholla ja meikin kestonn pidentämiseen, kun sitten taas Smashbox toimi loistavasti meikin freesaamiseen. Toimivat siis loistavasti myös yhdessä käytettynä, vaikka mitään suuria ihmeitä eivät ihon tasaisuuteen tai sävyyn teekään.

*Affiliate linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*