Header img

Kevään uutuuksia Nivealta

12/04/2017

Nivea on ollut merkkinä mulla harmillisen vähällä käytöllä. Jossain välissä käytin sitä sinisessä peltipurkissa olevaa Nivea Cremeä, mutta sekin sitten lopulta jäi. Kosmetiikka kuitenkin kehittyy jatkuvasti ja on ollut ilo huomata, miten kivoja tuotteita Niveakin kokoajan markkinoille tuo. Äitini on ainakin ihan rakastunut Nivean In-Shower vartalovoiteeseen ja kun itse sain helmikuun Bette Boxissa Nivean Cellular Perfect Skin silmänympärysvoiteen, niin vakuutuin. Nyt sitten sain testiin Nivean tämän kevään uutuuksia, joten innolla niitä tottakai testasin. Miten sitä aina välillä unohtaakin hyvät perusmerkit, kun jatkuvasti kokeilee kaikkea uutta.

Nivea, vartalovoide, arganöljy, kosteusvoide, ihonhoito
Nivea Oil In Lotion Rose & Argan

Nivea Body Oil In Lotion Rose & Argan Oil vartalovoide

Nivean uusissa vartalovoiteissa yhdistyy tuoksut ja hoitavat öljyt. Yhdistelmiä on kolme Vanilja & manteliöljy, kirsikankukka & jojobaöljy sekä ruusu & arganöljy. Itse sain testiin ruusu & arganöljy yhdistelmän. Tuoksu on mielestäni oikein ihana. Selkesäti niveamainen tuoksu on pohjalla, jossa miedosti tuoksuu sitten myös tuo ruusu. Yllätyin siitä, miten miellyttävä tuo tuoksu oli, kun ehkä jotenkin ajattelin sen olevan voimakas. Tuoksu olikin mukavan mieto ja käytössäkin miellyttävä. Koostumukseltaan voide on kevyttä ja se imeytyy melko nopeasti ihoon. Öljystä huolimatta, iho ei jäänyt tahmean tuntuiseksi. Oikein kiva vartalotuote, joka varmasti jää käyttöön. Suositushinta vartalovoiteelle on 4,70€ ja sitä saa tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Nivea, suihkusaippua, suihkugeeli, puhdistus, öljyhelmet
Nivea Caring Shower Cream Creme Oil Pearls Ylang Ylang

Nivea Creme Oil Pearls Ylang Ylang suihkusaippua

No nyt! Niin mielenkiintoinen uutuustuote että oksat pois. Suihkusaippua, johon on lisätty auringonkukkaöljyhelmiä. Öljyhelmien lisäksi suihkusaippuassa on arganöljyä, joka hoitaa ihoa. Öljyhelmet voi oikeasti nähdä silmällä suihkusaippuan seassa olevina pieninä palloina ja ne voi tuntea myös iholla. Tuoksu on tässä ainakin ihan mielettömän hyvä ja näitähän saa Ylang Ylangin lisäksi myös kirsikankukan ja lotuksen tuoksuisena. Ja eipä muuten kuivattanut minun superherkästi kuivuvaa ihoakaan, mikä oli tosi iso yllätys. Suositushinta suihkusaippualla on 2,90€ ja sitäkin saa tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. (Tämä sisälsikin arkylaatteja, joten lähtee multa eteenpäin seuraavalle käyttäjälle)

Nämä uutuudet on tulleet myyntiin tässä huhtikuun alussa, joten niitä pitäisi jo kaupoista saada! Mielestäni ainakin tuo idea hoitavista öljyistä vartalonhoidossa on tosi kiva juttu ja hyvin toteutettu perinteikkäältä merkiltä.

Miltä nämä Nivean uutuudet sinusta kuulostaa?

Tuotteet saatu testiin blogia varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*