Header img

Synttäriviikko tulee taas!

16/04/2017

Maanantaina starttaa synttäriviikko! Juhlitaan yhteisesti niin blogin 7-vuotista taivalta, kuin myös minun synttäreitäni! Alunperin blogisynttärit olisi olleet maaliskuussa, mutta koska So-Upiin muuton myötä päädyin poistamaan myös ihan ensimmäiset postaukset, niin ajattelin, että on hyvä juhlistaa niin blogin, kuin myös minun synttäreitä samalla kertaa ja vähän isommin sitten! Synttäriviikolla nimittäin on luvassa ihan mielettömiä arvontoja, joten nyt viimeistään kannattaa klikata itsensä blogin seuraajaksi, jotta et jää mistään paitsi. Seuraaminen onnistuu seuraavin keinoin:

Tämä kuva liittyy tulevaan viikkoon

Tykkää Maria Glow -facebook sivusta. Facebookiin päivittelen aina uusimmat postaukset, toisinaan pieniä paljastuksia tulevista postauksista sekä Instagram kuvia.

Seuraa mariaglow1 Instagramissa, niin pysyt hyvin kärryillä blogin uusista postauksista, sekä näet vilkaisuja muusta elämästäni Instastoryssa sekä kuvissa! Storyn (eli tarinan) puolella on monesti myös vilkaisuja uutuuksista, ennen kuin ne päätyvät blogiini.

Seuraa blogia bloglovin’issa tai blogit.fi palvelussa. Myös bloggeriin voit lisätä blogini lisäämällä seurattavien listaan osoitteen: ”hhttps://mariaglow.com/feed/

Olen jo nyt niin innoissani ensi viikosta! Toivottavasti myös sinäkin! Otsikkokuvassa rakas kissani Elvis.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*