Header img

Synttäriviikko: Bette Box + arvonta

17/04/2017

Synttäriviikko pärähtää käytiin tänään! Voit lukea tarkemmin synttäriviikosta täältä. Tällä kertaa käyn läpi kolmen kuukauden Bette Box -tilaukseni. Ostin siis kolmen kuukauden jakson Bette Boxia* ja mietin kovasti, että jatkanko tilaustani vai en. Sain siis boxin helmikuussa, maaliskuussa ja huhtikuussa. Paras tapa mielestäni on käydä läpi kolmen kuukauden aikana boxeista tulleet tuotteet ja katsoa, moniko niistä sitten oli ns. turhia tuotteita, jotka eivät minulle sopineetkaan ja paljonko oli sellaisia, jotka jäivät käyttöön.

Bette box, unboxing, kokemuksia, blogi
Kolmen kuukauden Bette Box saalis (kuvasta puuttuu Palmolive deodorantti)

Kolmessa kuukaudessa Bette Boxeista tuli yhteensä 16 tuotetta. 16 tuotteesta vain yksi sisälsi minua allergisoivaa arkylaattia. Tuote oli Ziaja kasvovoide, joka tuli huhtikuun boxista. Lisäksi kolmessa boxissa oli vain yksi tuote, josta en tykännyt ollenkaan. Tuote oli Bona Curen Oil Miracle hiusseerumi, joka tuotteena oli muutoin kiva, mutta tuoksu oli minun makuuni aivan liian voimakas. Tuo hiusseerumi tuli helmikuun boxista. Useampi tuote, joka ei aluksi välttämättä heti säväyttänyt, olikin sitten käytössä oikeasti kiva. Kuten kuvasta puuttuva Palmoliven deodorantti, jolle vähän naureskelin, kun sen paketissa ensin näin. Dödö onkin nyt ollut työpaikan pukukaapissa (ja on siis siellä vieläkin ja siksi jäi kuvasta) ja se on pelastanut monta aamua. Jostain syystä mulla tahtoo monesti aamuisin unohtua deodorantin laitto, joten on hyvä että työpaikalla on varadödö.

Boxien parhaat

Jos pitää valita kolme suosikkituotetta, niin ne ovat ehdottomasti huhtikuussa tullut Herbina Candy Lips huulivoide, helmikuussa tullut Avene misellivesi sekä maaliskuussa tullut Batiste Stylist Volume Spray. Näitä tuotteita olen käyttänyt eniten ja tuo Avenen miselliveden käytin jo ihan loppuun asti. Siitä voit lukea lisää loppuneet -postauksessa. Ihan kaikkia tuotteita en ole viel ehtinyt edes kokeilemaan esimerkiksi tuo Glissin shampoo, mutta varmasti pian testaan sitäkin.

Kaiken kaikkiaan siis boxit ovat olleet todella hyviä ja olen saanut niistä juuri sellaisia tuotteita kuin haluankin. Siis, niitä tuotteita, joihin en muuten kaupassa tarttuisi, mutta jotka osoittautuvat käytössä sitten hyväksi. Niin moni tuote on yllättänyt positiivisesti, vaikka aluksi ei välttämättä olekaan hyödylliseltä vaikuttanut. Tilausta on siis jatkettu seuraavat 3 kuukautta, joten pääsette katselemaan mun Bette Box videoita YouTubessa jatkossakin!

Synttäriviikon kunniaksi myös sinulla on nyt mahdollisuus voittaa toukokuun boxi itsellesi! Toukokuun boxissa on mukana meikkituote sekä uusi yhteistyökumppani. Bette Box sponsoroi arvontapalkinnon. Lue osallistumisohjeet tarkkaan ennen osallistumistasi.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Jätä kommentointilomakkeen sähköposti -kohtaan toimiva sähköposti, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun, eli 23.4.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla seuraavan viikon aikana. Odotan vastausta voittajalta kaksi päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Bette box* lähettää palkinnon suoraan voittajalle. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentointiohjeet:
Klikkaa ensin postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu/liity keskusteluun, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää lomakkeeseen vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Mikäli olet kirjautunut facebookiin, niin ohjelma ehdottaa sinulle automaattisesti Facebook tunnusta kirjautumiseen. Mikäli et halua kommentoida facebook tunnuksilla, niin klikkaa kommenttikentän oikeasta yläreunasta nimesi vierestä nuolta ja kirjaudu ulos.

*Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä tilauksista saan komissiota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*