Header img

Kolmen kuukauden tyhjentyneet

30/03/2017

Taas vierähti kolme kuukautta edellisestä loppuneet postauksesta. Mielestäni loppuneita oli nyt vähemmän kuin yleensä. Se varmaan johtuu siitä, että käytän useampia eri tuotteita yhtä aikaa, jolloin ne loppuvat hitaammin. Kuitenkin huomaan, että päivittäisessä käytössä olevat tuotteet tahtoo aina loppua yhtäaikaa ja taas on tulossa tilauksia useammasta paikasta, kun paniikissa tilaan loppuneiden tilalle uuden samanlaisen. Siispä tässä postauksessa onkin taas monia päivittäisessä käytössä olevia tuotteita ja erityisen paljon on ihonhoitotuotteita.

Ihonhoito

ihonhoito, kokemuksia, hyvä, kasvovesi
Ihonhoidon loppuneet

Cien Facial Wipes meikinpoistopyyhkeet

Nämä on Lidlistä. En nykyisin enää poista meikkejä juurikaan puhdistusliinoilla, vaan ne ovat enemmänkin käytössä meikkauksen aikaiseen puhdistukseen. Mielestäni nämä olivat sellaisia ihan ok liinoja. Eivät mitään supertehokkaita, mutta riittivät minun käyttööni. Käytän nykyään vain niin vähän puhdistusliinoja, etten koe tarpeelliseksi ostaa lisää. Misellivesi on korvannut liinojen käytön melkeinpä kokonaan.

Dermalogica Skin Prep Scrub

Melko isorakeinen kuorinta, joka oli mulle ehdottoman iso apu T-alueen tukkeumien ehkäisyssä. Aina jos huomasin esimerkiksi leukaan ilmestyvän tukkeumaa, niin tällä hieroessa ne kyllä hävisi. Todella tehokas kuorinta ja tätä käyttäessä oikeasti huomasi, miten huokoset tyhjentyi epäpuhtauksista! En kuitenkaan nyt osta lisää, sillä muutama kuorinta on vielä odottamassa vuoroaan, mutta jos niistä ei ole tämän haastajaksi, niin ehkä sitten täytyy hankkia tätä lisää.

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer kosteusvoide

Tämä on jo niin monesti ollut minun loppuneet postauksissa, että mitäpä tästä enää sanomaan. Uusi purkki on jo hankittu, sillä tämä nyt vaan sopii mun iholle täydellisesti ja on vaan ihan mahtava kosteusvoide!

Phytoceane Invigorating cleansing lotion kasvovesi

Ostin tämän kasvohoidon yhteydessä ja tykkäsin tästä tosi paljon. Ihana tuoksu ja toimi iholla loistavasti. Mun iho tykkäsi tosi paljon. Olisin varmasti ostanut lisää, jos en olisi rakastunut tuohon Misshan Ice Tear kasvoveteen.

Missha Ice Tear kasvovesi

Kylläpäs mulla on loppunut kasvovesiä. Tämän ostin joulun jälkeen Bearel verkkokaupasta ja tykästyin siihen välittömästi. Se vilahtikin mun tammikuun suosikeissa. Loistava kasvovesi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, eikä jätä kiristävää tunnetta. Myös tuoksu on aivan ihana. Toisen pullon olenkin jo hankkinut. Tämä kesti päivittäisessä käytössä siis reilu kaksi kuukautta.

hyviä, meikkejä, meikkivoide, ripsiväri, kokemuksia, essence
Loppuneet meikit

Estee Lauder Double Wear -meikkivoide

Edellinen loppui n. 3kk sitten, joten ilmeisesti mulla kestää yksi tällainen kolmen kuukauden ajan. Tämänkin on mun luottotuote. Superkestävä meikkivoide, joka toimii loistavasti rasvoittuvalla sekaiholla. Talven pahimpina kuivina kausina (siis kun iho oli tosi kuiva) tähän ei tarvinnut edes puuteria päälle. Uusi pullo on jo hankittu ja kesällekin on valmiiksi jo aavistuksen tummempi sävy olemassa.

Too Faced Better Than Sex -ripsiväri

Tämäkin näköjään kestää mulla kolmen kuukauden ajan. Paras ripsiväri ikinä. Tämäkin on jo moneen kertaan blogissa pyörinyt. Uusi on käytössä ja pari on jo ostettu jemmaan. En vaan osaa olla ilman tätä enää! 🙂

Essence Long Lasting Eye Pencil – kajal

Lokakuussa hankittu superedullinen ja siitä huolimatta hyvä kajal kynä. Hintaa alle 2€ ja kesti tosiaan päivittäisessä käytössä puoli vuotta. Tästä voi lukea lisää sen omassa postauksessaan. Varmasti hankin lisää, sen verran hyvä tämä on! Voisi vaikka katsoa myös muissa väreissä!

redken, shampoo, hoitoaine, kokemuksia, hyvä
Loppuneet hiustuotteet

Yleensä mulla loppuu hirmuisesti hiustuotteita, mutta tällä kertaa loppui vain shampoo ja hoitoaine. Tästä huomaa, että kuivashampoon käyttö on vähentynyt olemattomiin, kun edes kuivashampoita ei ole loppunut. Nykyisin kuivashampoon sijasta käytän yleensä Lushin palashampoota. Se on nopea ja näppärä keino kohottaa tyveä ilman kuivashampoota.

Redken Color Extend Magnetics hiustenhoitotuotteet

Shampoo ja hoitoaine toimivat hyvin ja pidensivät värin kestoa. Lisää näistä voit lukea niiden omassa postauksessa. Lisää ei kuitenkaan tullut hankittua, kun varastoista löytyy jo muitakin shampoita ja hoitoaineita. Uusia suosikkejakin näkyy maaliskuun suosikit postauksessa.

apteekkikosmetiikka, the body shop, kokemuksia
Loppuneet näytteet

The Body Shop Drops Of Youth seerumi*

Tämä näytteen sain The Body Shopin joulutapahtumasta ja tykkäsin tästä tosi paljon. Myös mun iho tykkäsi, joten voi olla, että tulee hankittua ihan täysikokoinenkin tuote. Seerumi imeytyi hyvin ja tasoitti mun hankalaa ihoa. Mielenkiintoinen tuote.

Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner

Tämä tuli Look Fantasticin joulukalenterista ja tosi monet ovat tätä hehkuttaneet. Kuoriva kasvovesi, joka vaikutti tämän pullon perusteella tosi hyvältä. Tätä haluaisin kyllä hankkia lisääkin, joten laitan sen ehdottomasti ostolistalle. Sopi tosi hyvin minun sekaiholle, kunhan ei ihan päivittäin käyttänyt.

Avene Cleanance Micellar Water

Misellivesi tuli helmikuun betteboxista. Hyvin toimiva misellivesi, joka oli matkoilla mukana pienen kokonsa vuoksi. Voisin hyvinkin ostaa lisää, mielestäni oikein toimiva apteekkikosmetiikkatuote. Tuoksukin oli miellyttävä ja puhdistusteho oli myöskin hyvä.

Siinäpä olikin taas loppuneita. Näiden lisäksi olen käyttänyt monia pussinaamioita, mutta pussit olen heittänyt roskiin. Koitan jatkossa muistaa säästää pussitkin. Lisäksi yksi Hurraw!-huulirasva piti heittää roskiin angiinan takia. Seuraavaksi käydäänkin läpi maaliskuun suosikkituotteita, joten pysykäähän kanavalla 😉

*-tuote saatu testiin The Body Shopista

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*