Header img

Hyvä vai huono? – Redken Color Extend Magnetics

05/12/2016

Kosmetiikkablogeissa puhutaan paljon siitä, miten kaikilla on erilaiset tarpeet ja ei välttämättä ole niitä ”huonoja” tuotteita, on vain erilaisia tarpeita ja käyttäjiä. Mielestäni loistava esimerkki on Ostolakossa blogin juttu ”Kaikki pinkki ei ole ihanaa: yksi huonoimmista kokeilemistani hoitoaineista”, jossa Virve kertoo, miten Redken Color Extend Magnetics hoitoaine ei sopinut hänelle ollenkaan. Ostin itse kyseisen sarjan shampoon ja hoitoaineen Sokoksen hiusten hellimisviikolta jo ennen kuin tuo Virven postaus tuli ulos. Ja kokeiltuani niitä, olen kyllä tykännyt näistä todella paljon. Olen siis Virven kanssa tästä hoitoaineesta täysin eri mieltä.

Redken Color Extend Magnetics

Ollaan kyllä molemmat blondeja, mutta siihenpä varmaan hiustyypin yhtäläisyydet loppuu. Virven hiuksia ei ole värjätty (ja siis tämä sarjahan on tarkoitettu nimenomaan värjätyille hiuksille). Mulla taas hiukset on värjätty. Hoitoaine ei siis tehnyt Virven hiuksiin sitä silottavaa efektiä, joka taas minun hiuksissa tuntui selvästi. Lisäksi pidin siitä, että hoitoaine ei lytännyt hiuksiani.

Mullahan hiuslaatu on liukas ja lasimainen, joten se kestää myös hyvin käsittelyä ja on melko hyvässä kunnossa. Usein värjätyille hiuksille tarkoitetuissa hoitoaineissa onkin minun hiuksille liikaa hoitavuutta, jolloin ne myös lässähtävät helposti. Tässä hoitoaineessa sitä ongelmaa ei tullut, vaan hiukset olivat nimenomaan ilmavat, kuten tuote lupaakin. Huomasin jopa kehuneeni kaverilleni ääneen sitä, miten kivalta hiukset tuntui Redkenin jälkeen.

Uskaltaisin myös väittää, että värin kestoa tämä myös pidensi. Mullahan on hiuksissa tuo pinkki raita ja koska sitä ei nyt kaularankaongelman takia saatu värjättyä,  niin väri oli siitä huolimatta pysynyt päässä jo yli 3 kuukautta! Koko aikaa en tokikaan Redkenin shampoota ja hoitoainetta käyttänyt, mutta ei ne ainakaan tilannetta huonontaneet. On siis mielenkiintoista huomata, miten samasta tuotteesta on niin eriäviä mielipiteitä, mutta onhan meillä jokaisella niin yksilölliset tarpeetkin. On selvää, ettei samat tuotteet sovi kaikille. Toiselle huono, onkin toiselle hyvä. Siksi olisikin äärimmäisen tärkeää valita käyttämänsä kosmetiikkatuotteet sen mukaan, mikä itselle on tarpeen. Suorahiuksisen on turhaa ostaa kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, sillä ne toimivat parhaiten juuri kiharissa hiuksissa.

Lisäksi on hyvä muistaa blogeja lukiessa, että vaikka jokin tuote ei sovi bloggaajalle, voi se silti olla itselle hyvä. Toisaalta taas joku bloggaajan hehkutama tuote, ei välttämättä olekaan itselleen se sopivin. Onneksi kuitenkin meitä bloggaajiakin on niin monia, jotta jokaiselle varmasti löytyy se, jolla on samanlaiset hiukset tai saman tyyppinen iho. Ja ollaan me bloggaajatkin monesti samaa mieltä jonkun tuotteen erinomaisuudesta, silloin se varmasti myös sopii monille erilaisille tyypeille!

Onko sulle joku bloggaajan huonoksi kokema tuote ollut hyvä? Entäs toisinpäin?

Kurkistus arvontapalkinno sisälle

Tähän postaukseen taisikin eksyä pala arvontapalkinnon sisältöä. Käy osallistumassa arvontaan tässä postauksessa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*