Header img

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 3 – Jouluarvonta

03/12/2016

Meillä kosmetiikkabloggaajilla on ollut useampana vuotena yhteinen joulukalenteri ja tänä vuonna osallistujia oli niin paljon, että monille päiville avautuu jopa kaksi luukkua! Tänäänkin aukeaa minun lisäkseni toinen luukku, Smoky Eye Candy -blogissa, joten kannattaa käydä katsomassa! Joulukalenterissa siis aukeaa joka päivä yhdessä tai kahdessa kosmetiikkablogissa jouluaiheinen postaus. Eilen luukut aukesivat Henna V ja Hight & Light -blogeissa.

Uuden blogikodin myötä halusin laittaa omaan joulukalenteripäivään arvonnan, jossa voi voittaa huikean kosmetiikkajoululahjan! Lahjan arvo on yhteensä reilusti yli 130euroa! Osa tuotteista on omia suosikkituotteita, jotka olen itse ostanut ihan teitä varten ja osa tuotteista on saatu.

En halua paljastaa koko sisältöä, jotta osa lahjasta olisi yllätys, mutta voin kertoa että se on aivan mahtava ja sisältää siis vain kosmetiikkaa! Arvonnan ajan blogissani voi vilahtaa paljastuksia lahjan sisällöstä, joten kannattaa seurata tarkasti postauksia ja niiden kuvia.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta tai lähettämällä vastauksesi osoitteeseen [email protected] Vastaa osallistuessasi kysymykseen:

Toivotko kosmetiikkaa joululahjaksi ja jos toivot, niin mitä?

Saat yhden arvan jokaisesta kohdasta.

Parhaimmillaan voit siis saada jopa 4 arpaa!

Kirjoita kommenttiin myös monellako arvalla osallistut ja laita sähköpostikenttään sellainen osoite josta saan mahdollisen voiton osuessa sinuun yhteyden (sähköposti näkyy vain minulle). Osallistumisaikaa on 11.12. asti (niin lahja ehtii vielä jouluksi perille.) Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla 12.12. Odotan vastausta voittajalta kolme päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Lähetän palkinnon vain Suomen osoitteeseen.

Onnea kaikille arvontaan ja kimaltelevaa joulun odotusta kosmetiikkabloggaajien kalenterin seurassa! Huomisen luukut aukeavat In this part of town ja Hannamaria -blogeissa aamulla klo 6.00!

Blogin kommentointi on hyvin erinäköinen nyt kuin aikaisemmin. Klikkaa ensin postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan "Kommentoin mieluummin vieraana". Tällöin sinun tarvitsee jättää vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Ensimmäinen kurkistus lahjapaketin sisään. Jotain tällaista siellä on!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*