Header img

Lisäkosteutta talvikuivalle iholle

02/12/2016
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Talvi näkyy monilla jo varmasti ihossa. Iho kuivuu, hilseilee ja mahdollisesti kesällä käytössä oleva kosteusvoide alkaakin tuntua riittämättömältä. Lisäksi meillä sekaihon omaavilla on entisestään ongelmia, kun osa ihosta huutaa kosteutta ja toinen osa taas toivoisi kevyempää voidetta. Myös auringon puute alkaa näkyä kasvoissa. Mulla ainakin alkoi iho kuivua jo pari viikkoa sitten ja tukkeumiakin alkoi heti ilmaantua.

Löysin talvi-ihon ongelmaan ratkaisun, kun *Bearel.fi lähetti minulle Eteläkorealaisia tuotteita testattavaksi. Yksi tuotteista oli Missha Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum. Olen kyllä kuullut paljon Misshasta, mutta silti en ole yhtäkään tuotetta aikaisemmin kokeillut. Misshan ajatuksena onkin, että laatutuotteiden ei ole pakko olla hintavia. Täytyykin myöntää, että jos kaikki Misshan tuotteet on yhtä hyviä, kuin tämä seerumi, niin merkki ansaitsee kyllä tarkempaakin tutustumista.

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum

Super Aqua Ultra Water-Full seerumi kosteuttaa ja suojaa ihoa, tekemättä siitä kuitenkaan rasvaista. Seerumin tarkoituksena on levittää sitä kosteusvoiteen alle, mutta mikäli iho on rasvaisuuteen taipuvainen, niin se voi riittää ihan sellaisenaankin. Itse olen aamulla monesti laittanut vain seerumia, enkä kosteusvoidetta enää siihen päälle. Iltaisin taas lisään seerumin päälle vielä kosteusvoiteen. Seerumien hyvä puoli onkin siinä, että niillä saa jatkettua sen kevyemmän voiteen käyttöä myös talven puolelle, kun iho saa tarvittavaa lisäkosteutusta. Näin ollen ei tarvitse välttämättä edes ostaa talveksi sitä tuhdimpaa voidetta. Varsinkin jos kesällä käyttöön otettu voide, ei säily niin kauan, että se voisi odotella talven loppumista seuraavaan kesään.

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum Ingredients
Sisällysluettelo
Missha Serum kokemuksia

Aikaisemmin käyttämäni seerumit ovat kaikki olleet hyvin nestemäisiä, joten tämä eroaa niistä koostumukseltaan aika paljonkin. Seerumi on nimittäin geelimäistä ja iholle levittäessä tuntuu todella miellyttävältä. Se myös imeytyy hetkessä ja on toiminut todella hyvin meikin alla. Kaiken lisäksi tuo Misshan seerumi tuoksuu ihan mielettömän hyvältä. Plussaa on annettava myös pumppumekanismista, tuote pysyy hygienisenä ja annostelu on helppoa. Puhumattakaan siitä, että onhan tuo pullokin aika kaunis. Hämäävästi näyttää hieman lasipullolta, mutta kyllä se ihan muovia on. Hintaa 40ml seerumilla on *Bearelin verkkokaupassa 28,90€. Hintahan on todella edullinen, kun vertaa aikaisempaa suosikkiini, Clarins Hydra-Quench -seerumiin. Clarinsin hintahan on yli 60€ 30ml pullosta, joten ei kyllä haittaa yhtään ottaa käyttöön edullisempi seerumi. Lisää ostan varmasti, sitten kun tämän saan ensin käytettyä loppuun.

Bearelilta löytyy myös muita Eteläkorealaisia kosmetiikkamerkkejä ja he laittavat tilauksiin mukaan aina myös näytteitä. Näytteiden avulla pääsee hyvin tutustumaan uusiin merkkeihin. Mullehan tuo on todella hyvä juttu, kun oon nyt kovasti kiinnostunut kokeilemaan näitä aasialaisia tuotteita.

Onko muillakin alkanut jo ilmaantua ihon kuivumisen merkkejä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*