Header img

Koodailua, ohjeita ja tulevaa

01/12/2016

Heippa!
Blogi on nyt uudelleenohjattu vanhasta osoitteesta tänne uuteen ja mikäli olen onnistunut oikein, niin tämän postauksen pitäisi näkyä myös teille Blogger-lukijani! Näin ollen, teidän ei tarvitsekaan lisätä uutta osoitettani bloggeriin, vaan postaukset päivittyvät teille automaattisesti! Kyllä tekniikka on ihmeellistä.

Pakko myöntää, että pikkuisen olen jopa ylpeä itsestäni, kun onnistuin koodit tekemään oikein ja vieläpä siirtämään uuden syötteen vanhoillekin lukijoille. Kunpa vain olisin tämän jo aikaisemmin tiennyt, niin olisi säästynyt turha vaiva muiltakin.

Blogin kommentointi on hyvin erinäköinen nyt kuin aikaisemmin. Jos sinulle tulee jotain sanottavaa, niin klikkaa postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Meillä on teille Elviksen kanssa yllätys ylihuomenna!

Muistattehan että Kauneusbloggaajien joulukalenteri starttasi tänään! Ensimmäiset postaukset voitte käydä lukemassa Nails1820 -blogissa sekä Charlotta Eve -blogissa. Ylihuomenna onkin sitten minun blogissani postaus ja siihen liittyy olennaisesti ylläolevassa kuvassa näkyvä paketti! 🙂 Kannattaa siis ehdottomasti seurata bloggaajien joulukalenteria! Kaikki joulukalenteriin osallistuvat blogit voitte käydä kurkkaamassa täältä.

Mukavaa alkanutta joulukuuta! ♡

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*