Header img

Mie oon Maria!

30/11/2016

Moi vaan!
Uuden sivuston alla olisi varmasti hyvä myös hieman esitellä itseään. Paljon vanhoja postauksia jäi edelliseen osoitteeseen ja luulenpa, että jokunen uusi kasvokin on siellä ruudun toisella puolella. Tässäpä olisikin pieni infopaketti siitä, kuka minä olen.

Elän suuresti tunteella, vaikka aikuisuuden myötä olen opetellut myös harkitsemaan ja järkeilemään asioita.

Mie oon siis Maria. Pohjois-Karjalan neitokainen ja hyvin tyypillinen sellainen. Valmistuin tradenomiksi 2011 ja sen jälkeen lähdin opiskelemaan meikkaaja-maskeeraajaksi Helsinkiin International Make-Up Centeriin. Meikkaajaksi valmistuttuani pääsin töihin kauneushoitolaan, jossa ehdin olla muutamia kuukausia kunnes minulle puhkesi akrylaattiallergia. Allergian vuoksi vaihdoin alaa ja tänä vuonna valmistuin vielä röntgenhoitajaksi. Työt ovatkin nykyään terveysalalla, mutta kosmetiikka on pysynyt tärkeänä harrastuksena. Minulla on myös toinen todella rakas harrastus ja se on ratsastus. Olen harrastanut ratsastusta pienestä asti ja edelleen se vain on pysynyt elämässä mukana.

Tänä syksynä kylläkin tuli parin kuukauden tauko ratsastukseen, kun sain kaularankaan murtuman ratsastusonnettomuuden myötä. Onneksi olen kuitenkin jo parasta aikaa tuosta toipumassa ja hevosen selkäänkin jo palannut. Tämä siis tiedoksi, jos ihmettelette miksi tämän syksyn postauksissa esiintyy tukikauluri.

Blogi on minulle se paikka, jossa saan toteuttaa kosmetiikkarakkauttani, kun en sitä ammatikseni enää tee. Elän suuresti tunteella, vaikka aikuisuuden myötä olen opetellut myös harkitsemaan ja järkeilemään asioita. Siitä huolimatta kosmetiikka on mulle tunnekysymys ja innostunkin nollasta sataan nanosekunnissa. Lähellä sydäntä on erityisesti meikit ja ihonhoito, unohtamatta pinkkiä sekä glitteriä. Rakastan kaikkea kimaltelevaa ja tykkään piristää harmaata arkea väri- ja kimallepilkuilla. Blogi tulee käsittelemään pääasiassa kauneutta ja kosmetiikkaa, mutta välillä tutustutaan myös muihin aiheisiin. Toisinaan blogissa saattaa myös vilahtaa kissani Elvis, joka mielellään aina auttaa minua blogikuvauksissa.

Blogiani voitte seurata nyt jo Facebookissa. Bloglovinin ja Blogit.fi linkit laitan, heti kun saan ne tehtyä! Minulla on oma kanava YouTubessa ja julkaisen kaikki videot myös täällä blogin puolella. Näiden lisäksi, minut löytää Instagramista nimimerkillä mariaglow1.

Tervetuloa seuraamaan! ♡

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*