Header img

Kesä jatkuu vielä

27/07/2018

Kesä! Tuo suosikki vuodenaikani ja tänä kesänä ilmatkin on olleet juuri sellaisia kuin kesällä kuuluukin olla. Tiedän, että monet ei tykkää tällaisista helteistä, mutta minä kyllä vaan nautin! Töiden jälkeen on ihana köllähtää riippumattoon kesämekossa ilman että palelee! Niin monta kesää on mennyt ilman, että on edes voinut vilkaista hellemekkoja, mutta tänä kesänä en juuri muuta ole käyttänyt kuin mekkoja! Ranskasta ostamani mekot, ovat siis päässeet käyttöön.

Riippumatto on ollut parasta!

Kesäloma oli ihana, mutta aivan liian lyhyt, joten töissä on taas painettu tukka putkella ja kirjaimellisesti niska limassa töitä. Lämpötilat on keikkuneet työpaikalla 27 hujakoilla, joten aikamoisen hien saa töissäkin pintaan. (Puhumattakaan Mr. Glowsta joka joutuu tekemään töitä ulkona paahtavassa auringossa.) Siitä huolimatta vapaa-aika on mennyt kaikenlaista puuhaillessa. Tänä kesänä takapihalta löytyvä ranta on kyllä ollut enemmän kuin tarpeen. Veden lämpötilakin on ollut 24 asteen paikkeilla, joten aika paljon on tullut uitua. Varsinkin iltauinti on ollut ihan parasta, sillä sen jälkeen myös uni on tullut hyvin.

Töissä lämpöä 27 ja risat!
Aamupalankin on voinut syödä ulkona! (Yleensä en tykkää syödä ulkona – koska kylmä!)

Alkuvuodesta asti mulla on ollut hieman ongelmia jaksamisen kanssa ja unet tahtoi jäädä aivan liian lyhyeksi. Olenkin nyt ottanut tavoitteeksi, että aamuvuoroa edeltävinä iltoina sängyssä on oltava yhdeksältä tai viimeistään puoli kymmeneltä. Aika huima ero on siihen, miten jaksaa päivällä touhuta, kun onkin nukkunut viiden tunnin sijaan kahdeksan. Tämän johdosta siis blogikin on nyt joutunut hieman tahattomalle tauolle, kun yleensähän postaukset syntyy parhaiten illalla ja nyt joutuukin mennä nukkumaan blogikirjoittelun sijaan. Palaan tähän aiheeseen vielä tuonnempana blogissa, mutta juuri nyt haluan keskittyä positiivisiin juttuihin, joten tämän postauksen kuvat on niitä kesän positiivisimpia!

Elviskin on nauttinut helteistä. Erityisesti koska sisältä löytyy ilmastointi. Huomaa takana pesusta kuivumassa olevat siveltimet!

Tässä siis uutta rytmiä hakiessa palailen pikkuhiljaa kesätauolta ja blogikin herää taas eloon.

Miten sinun kesä on mennyt? Oletko nauttinut helteistä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*