Header img

Heinäkuun Bette Box

12/08/2018

Heinäkuun Bette Box aiheutti tilaajissa tunteita laidasta laitaan. Bette Box lähetettiin minulle taas heinäkuun loppupuolella, joten videon julkaisukin meni tänne elokuun puolelle. Kurkkasinkin tällä kertaa videolla myös muiden tilaajien kommentteja Bette Boxin Facebook -sivuilta ja kerroin samalla oman mielipiteeni boxista. Videon jälkeen postauksessa taas myös kirjallinen arvioni heinäkuun boxista.

Heinäkuun boxi sisälsi:
Fendurex – urheilujuomajauhe 0,90€
Bioré – Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips – mustapäälaastari n. 1,30€
Happy Smile Adults Manual – hiilikuituhammasharja 3,50€
Korres Olympus Tea 3-in-1 -puhdistusemulsio 16ml, n.2€
Four Reasons Black Edition Hydro Wash – shampoo, 6,90€
Four Reasons Black Edition Daily Treatment – pikahoitoaine, 6,90€
Nivea Dry Fresh Roll-on – deodorantti, 2,45€
Dermosil Nature – minttu vartalovoi, 9,70€

Four Reasons Black Edition Hydro Wash & Daily Treatment

Mulle heinäkuun boxi oli mieluinen, toisaalta mun boxin pelastikin nuo pitkäaikaistilaajien shampoo ja hoitoaine, joita ei jokaisen boxista löytynyt. Ilman niitä boxin arvo olisi ollut n.19,85€ mutta nyt se oli 33,65€. Toisaalta, itse ajattelen boxin arvoa muutenkin kuin rahallisesti. Boxista tulee sellaisia tuotteita, joita mulla ei muuten tulisi edes kokeiltua. Tuskinpa nappaisin mukaani hiilihammasharjaa tai tilaisin Dermosilin minttuvartalovoita, mutta nyt mulla on mahdollisuus testata niitä.

Dermosil Nature Minttu Vartalovoi

Omia suosikkeja boxista oli siis ehdottomasti Dermosilin vartalovoi sekä Four Reasonsin shampoo ja hoitoaine, jotka näyttäisivät vieläpä olevan aika sopivat mun hiuslaadulle tällä hetkellä. Mukavia ylläreitä oli myös hiilihammasharja sekä Korresin putsari. Nääh -kategoriaan painuu Nivean dödö, mutta sitäkään kun ei pitäisi suoraan hylätä, ennen kuin sitä kokeilee. Tiedä vaikka yllättäisi.

Tuleeko sulle Bette Box? Mitä olit mieltä heinäkuun boxista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*