Header img

Kesäkuun Bette Box

11/07/2018

Kolmas yllätysboxi putkeen, eli tällä kertaa kurkataan kesäkuun Bette Boxiin! Bette Box on tämä Suomen oma yllätysboxien kuningatar, joka yllättää kuukausittain ihanilla kosmetiikkatuotteilla. Bette Box on aikaisemmin ollut markkinoilla nimellä Livbox ja on omiaan niille, jotka kokeilevat mielellään uusia kauneustuotteita.

Boxin hinta on 18,90€ kuussa ja sisältö on aina ollut arvokkaampi kuin itse paketin hinta. Päälle vielä jännitys uutta boxia odotellessa, niin kyllähän tällä saa rahoilleen vastinetta. Mukana on täysi-, matka- ja näytekokoisia tuotteita, joita testaamalla voi sitten päättää haluaako tuotteen ihan täysikokoisena hankkia. Näppärä tapa siis tutustua uusiin tuotteisiin, joita ei ole vielä ennen kokeillut.

Kesäkuun boxi oli sisällöltään upea! Paketissa oli niin paljon tuotteita, ettei sisälle tarvinnut laittaa edes pehmustetta, sillä tuotteet täyttivät koko boxin! Avasin paketin videolla ja postauksen lopussa taas yhteenveto boxista.

Boxi saatu pr-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kesäkuun Bette Box sisälsi:
Lumene Lähde – 24h tehokosteusvoide, 5,95€
Kocostar – Tropical Eye Patch silmänympärysnaamio, 4,90€
XZ – Omena hiushuuhde, 4,20€
Rexona – Orchid Fresh suihkusaippua, 1,79€
Dove – Original alumiiniton deodorantti, 2,85€
Biozell professional – Volumizing kuivashampoo, 4,30€
Garnier Ambre Solaire – After Sun kangasnaamio 3,90€
Näytteet:
Lumene Natural Perfection CC voide
Lumene UV primer & beauty Serum
L'Oreal Smooth Sugars kuorinta

Kesäkuun Boxissa oli siis paljon kaikkea ja omia suosikkeja oli Lumenen tehokosteusvoide, XZ hiushuuhde, Kocostarin silmänympärysnaamio sekä Garnierin kangasnaamio. Harmillisesti Lumenen voidetta tai Garnierin kangasnaamiota en voi allergiani takia käyttää, mutta mielestäni ne oli silti huipputuotteita! Oikeastaan ainoa plääh tuote oli Doven deodorantti, mutta ennen kuin tuomitsen, niin täytyy varmasti kokeilla. Sitä on niin tottunut käyttämään stickejä, että roll-onit aina epäilyttää.

Kaiken kaikkiaan siis todella hyvä boxi ja mikäli itse innostuit tilaamaan boxia, niin täältä pääset tilaamaan.

Tilaatko itse jotain yllätysboxia? Videolla kysyinkin, että tilaatko yllätysboxeja sen yllätyksen takia vai haluatko tietää sisällön ennen ostopäätöstä? Itse olen ainakin yllätyksen takia innostunut näistä erilaisista kuukausittaisista boxeista ja teenkin aina parhaani, etten spoilaantuisi ennen paketin saapumista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*