Header img

Kesäkuun lookfantastic Beauty Box

04/07/2018

Kesäkuun boxi tuli jo kesäkuun alussa ja videonkin kuvasin näppärästi heti, mutta videon julkaisu viivästyi tänne asti. Nyt kuitenkin päästään kurkkaamaan kesäkuun boxin sisältöön videon merkeissä! Tuttuun tapaan videon jälkeen myös tekstiversiota postauksen lopussa!

Postauksessa mainoslinkkejä.

Boxi oli sisällöltään aivan upea! Todella paljon tuotteita josta tykkäsin ja pari ylitse muiden! Lookfantasticin Beauty Boxia voi tilata 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jaksoissa ja tilaus uusiutuu saman pituisena, ellei sitä peruuta. Mitä pidemmän jakson tilaa, sitä edullisemmaksi myös boxi tulee. Boxin hinta on siis tilausjakson pituudesta riippuen 15,50-20€ + Postikulut 6,99€. Postikulut tarvitsee maksaa vain kerran tilausjakson ensimmäisen boxin yhteydessä, eli esimerkiksi 3kk tilausjaksolla boxille jää hintaa vain 20,33€/kpl (12kk tilauksella boxille jää hintaa vain reilu 16€/kpl).

Kesäkuun lookfantastic Beauty Box sisälsi seuraavat tuotteet:
Elle kesäkuu(englanniksi)
Rituals – The Ritual of Dao vartalovoide 70ml, 7,30€
Vita Liberata – Fabulous Itseruskettava voide 50ml, 11,50€
Studio 10 – Liquid Foil I-Radiance luomiväri,
Real Chemistry – Environmental Rescue Essential päivävoide 10ml
Christophe Robin – Cleansing Volumising Paste hiusnaamio 40ml, 8€
Elemis – Superfood Facial Wash 30ml, 6€
Madara – SOS Hydra Moisture naamio 7€

Sisällön yhteisarvo ylittää siis kevyesti 40 euroa, vaikka parista tuotteesta en edes hintatietoja löytänyt. Omia suosikkeja oli ehdottomasti Ritualsin vartalovoide (vaikka en sitä voikaan käyttää) sekä Vita Liberata itseruskettava, joka todellakin tuli tarpeeseen. Myös tuo hiusnaamio lähtee testiin pikimmiten, sillä se vaikuttaa juuri siltä, mitä mun hiukset nyt tarvitsee.
 

Mitä sinä tykkäsit kesäkuun boxista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*