Header img

Toukokuun Boxycharm

20/06/2018

Toukokuun Boxycharm saapui tällä kertaa normaalissa aikataulussa ja nyt päästään kurkkaamaan tarkemmin sen sisälle! Boxycharmin sisällöt on kyllä aina olleet aivan huikeita, kuten esimerkiksi tämä viime kuun boxin sisältö. Videolla tarkastellaan tuotteita tarkemmin ja postauksen lopussa on taas yhteenvetoa ihan kirjallisestikin.

Toukokuun Boxy Bash Boxycharm sisälsi:
Cover FX – Blurring Primer $38
Beauty Creations – Matte Lip Gloss – Sweet Heart $10
Aesthetica 3-siveltimen setti $45
Aesthetica – P12 Kasvosivellin $27
Pretty Vulgar – The Ink Gel Eyeliner $24
PÜR – Sculptor Palette $30

Omia suosikkeja oli ehdottomasti tuo Pretty Vulgarin geeliliner, joka oli pakattu hauskaan mustepullon näköiseen purkkiin. Geeli levittyi tosi hyvin ja oli todella mustaa, se myös lähti helposti pesussa pois, joten oikein miellyttävä käyttää. Siveltimet olivat myöskin mieleeni, sillä sivellinkokoelman uusiminen on parhaillaan menossa ja Boxycharmista tulleiden siveltimien avulla se on ollut huomattavasti helpompaa. Pisteet siis taas myös siveltimille. PÜRin paletti oli myöskin kiva, vaikka sävyt olivatkin aika lähellä toisiaan. Varjostussävyt olivat myös melko tummia, mutta häivyttyivät todella kivasti. Cover FX:n primerkin tuli tarpeeseen ja olen mielissäni, ettei siinä ollut akrylaatteja.

Huuliväri oli vähän pettymys. Sävy oli kylläkin kovasti mieleeni, mutta huulilakka maistui muovilta ja tuntui ikävältä huulissa. Lisäksi se teki huulista tosi tahmeat. Harmi, sillä sävyn puolesta olisin mielelläni käyttänyt tätä. Myöskään kestävyys ei ollut parasta luokkaa, kuten jo videon loppupuolella voi huomata, että huuliväri alkaa haalistua huulien sisäpuolesta lähtien.

Joka tapauksessa jälleen kerran upea boxi eli tilauksen lopetusta ei tarvitse edes harkita. Sitä en ymmärrä, miten ihmeessä he pystyy kasaamaan näin upean paketin vain 21 dollarilla! Uskomatonta.

Mitä sinä tykkäsit toukokuun Boxycharmista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*