Header img

Ranskan ostokset

14/06/2018

Ranskassa tuli tehtyä jonkin verran ostoksia ja lupasin tulla tänne esittelemään matkasaaliini. Kosmetiikkaostokset keskittyi lähinnä Sephoraan vaikka pyörähdin myös muutamassa muussa liikkeessä. Vaateostoksia tuli tehtyä myös parista liikkeestä ja esittelen videolla myös ne.

Osa matkaostoksista

Tässä video ostoksistani sekä videon jälkeen vähän lisää kuvia saaliista.

Helsingin lentokentältä ostin siis MACin Look in a box -sivellinkotelon, jonka bongasin Viilankantolupa -blogista. Pariisin lentokentältä mukaan sitten lähti Cliniquen Take the day off -puhdistusvoide, sillä NYXin vastaavaa en Ranskasta löytänyt, ja se loppuu pian.

Kikoltahan ei pitänyt mitään ostaa, mutta siitä huolimatta mukaan tuli kasa uusia meikkejä. Ostin iiihanan Glitter Shower luomivärin sävyssä 01, glitterluomivärin pohjusteen (jota en sitten allergian takia pystykään käyttämään), Metal liquid lip color -huulikiillon sävyssä 01 sekä upean Gold Waves highlighterin myöskin sävyssä 01 Gold Vibes.

Kiko Gold Waves, Kiko Gold Vibes, Kiko milano, Highglighter
Niin kaunis!

Sephora oli tottakai pyhiinvaelluskohteena ja koska Bordeauxista löytyi 4 Sephoraa, niin tuli käytyä jopa kahdessa eri Sephorassa. Ostokseni tein kuitenkin siinä isommassa ja mukaan lähti monia uusia merkkejä, joita en ole aikaisemmin testannut. Huda Beautylta oli PAKKO ostaa huulituote, joten nappasin Liquid Matte huulipunan sävyssä Gossip Gurl. Too Facedilta hamstrasin Better Than Sex ripsivärejä ja vaikka olisin paljon muutakin halunnut, niin hillitsin itseni. Fenty Beautylta nappasin Island Bling 2-in-1 nestemäisen luomiväriduon ja kruunasin ostoskorini Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance paletilla.

Anastasia Bevery Hills, Modern Renaissance, Anastasia luomiväripaletti,

 

Huda beauty, huda liquid matte, fenty beauty, rihanna makeup

Sellaisia ostoksia tällä kertaa! Onko seassa joku tuote, josta haluaisit kuulla lisää? Tai kenties jo tuttu tuote?

ps. Meillä on nyt So-Upissa uusi kommentointialusta, johon pääsee kommentoimaan Facebook-tunnuksilla (myös Facebook-sivuna). Mikäli kommenttiboxi ei avaudu (esim. Mozillalla) niin päivitä sivu painamalla Ctrl ja f5 Sillä pitäisi kommenttiboxinkin tulla näkyviin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*