Header img

Mr. Glown kosmetiikkakaapilla

27/03/2017

Päätin tehdä postauksen miesten kosmetiikasta. Ja siis sellaisesta miesten kosmetiikasta, jota tuo rakas avomieheni käyttää. Miltä näyttää kosmetiikkabloggaajan avomiehen kosmetiikavarasto? Mitkä tuotteet on Mr. Glown ahkerassa käytössä ja niitä suosikkituotteita, kun kyseessä on suomalainen, kosmetiikasta ei-niin-kiinnostunut, mies. Käydään ensin muutama suosikkituote ja sen jälkeen niitä muuten hyväksi havaittuja tuotteita.

miesten, suihkugeeli, suihkusaippua
Dove Men +Care Clean Comfort ja Extra Fresh

Dove Men +Care Clean Comfort ja Extra Fresh Suihkusaippua

Tätä suihkugeeliä on ollut meidän suihkuhuoneessa jo vuosien ajan. Aina vaan yhä uudestaan ja uudestaan uusi purkki ilmestyy hyllylle. Kuulemma tuo Clean Comfort on vielä aavistuksen enemmän Mr. Glown mieleen, kuin Extra Fresh, vaikka sekin kuulemma on hyvä. Suurin ero lienee vain tuotteiden tuoksu. Purkissa lukee, että tämä on Body & Face wash, joka hoitaa myös ihoa. Shampootakaan ei tarvita, sillä hiuksia ei päässä ole, joten näillä saa pestyä itsensä päästä varpaisiin. Kuulemma Mr. Glow ei ole miehistä ainoa, joka pitää Dove Men +Care tuotteista, vaan ne ovat olleet myös monien muiden miehien mieleen. Myös minä pidän näiden molempien tuoksusta! Suihkusaippuoiden hinnat pyörivät jossain 3 euron tietämissä. Eipä siis ole hinnalla pilattu!

Dove Men +Care Clean Comfort Deodorantti Stick

Myöskin Dove Men +Care sarjaan kuuluva deodorantti on vakiokäytössä Mr. Glowlla. Ylipäätään hän tykkää stickistä enemmän kuin roll-oneista, koska se ei ole levittäessä märkää ja muutenkin pitää kosteuden ja hajut paremmin pois kainaloista. Ilmeisesti myös tuoksu on mieleen, kuten suihkusaippuassakin. Myös deodorantin näyttää saavan n. 3 euron hintaan. Doven tuotteita löytyy päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Miesten, kosmetiikka, dove, men+care,
Dove Men +Care suihkusaippua ja deodorantti stick

Clarins Men Super Moisture Balm Kosteusvoide

Tämän tuotteen tarina on sellainen, että sain vuosia sitten näytteen voiteesta ja kun Mr. Glow testasi näytettä, niin hän tykästyi tuotteeseen. Sen jälkeen voidetta onkin mennyt jo kaksi purkkia ja taas täytyisi lisää hankkia. Päivittäin tämä ei ole käytössä, mutta ilmeisesti aina silloin, kun kasvot tuntuvat kuivilta niin voidetta tulee levitettyä. Kuulemma voide ei jää iholla epämiellyttävän tuntuiseksi eli imeytyy hyvin. Tuoksu on melko voimakas, mutta ainakin minun nenään miellyttävä. 50ml voiteen hinta on sokos.fi verkkokaupassa 36€.

Miesten, kosetusvoide, kasvovoide, pumppupullo, kosteusemulsio
Clarins Men Super Moisture Balm

Armani Mania Deodorant Spray ja After Shave Balm

Deodorant Sprayn Mr.Glow on saanut siskoltaan lahjaksi ja minä ostin sitten tuo After Shaven. Se, että tämä tuoksu on yksi suosikkituotteita on varmaan täysin minun syytäni, sillä tuo tuoksu on mielestäni vaan aivan ihana! Nyt tosin harmittaa, etten ostanut ihan hajuvesi versiota tästä silloin kun sitä sai, sillä tätä tuoksua ei enää valmisteta, joten sitä ei tahdo oikein löytää enää mistään. Olenkin huomannut, että Mr. Glow käyttää tuoksua spesiaali tilaisuuksissa ja deodoranttiakin käytetään enemmänkin tuoksuna, kuin kainaloissa. 100ml EdT pulloja löysin vielä 72€ hintaan netistä, mutta muiden hinnoista en tiedä, kun näitä ei oikein enää mistään saa.

Pour Homme, Armani, Miesten, hajuvesi, tuoksut, kölnivesi
Armani Mania Deodorant Spray ja After Shave Lotion

Sitten pari muuten hyväksi havaittua tuotetta

Lush Christingle Body Conditioner*

Sain tämän itse pr-näytteenä, mutta tuoksu olikin mielestäni sitten hyvin unisex, joten tämä siirtyi miehen käyttöön. Mr. Glow käyttää tuotetta aina silloin tällöin ja pitää sen iholle tekemästä viilentävästä tunteesta. Mr. Glown kertoman mukaan tuoksu muistuttaa hammastahnaa ja iholle jää tämän käytön jälkeen aluksi tahmea tunne, joka kuitenkin häviää pyyhekuivauksen yhteydessä. 100g purkki vartalon hoitoainetta maksaa 16,90€, mutta kyseinen tuote oli jouluspesiaali, joten tällä hetkellä sitä ei ole saatavilla. Voit lukea minun kuvaukseni tuotteesta, aikaisemmasta postauksestani.

Lush, miesten, kosmetiikka, in shower vartalovoide, menthol
Lush Christingle Body Conditioner

Gillette Shave Gel for Sensitive Skin Parranajogeeli

Tämä sheivausgeeli on myöskin sellainen tuote, jota meille ilmestyy tasaisin väliajoin. Välillä tosin tilalla on ollut jokin toinen merkki, mutta kuulemma geeli on parempi kuin valmis vaahto. Mr. Glow kertoo, että geeli pysyy paremmin paikallaan kuin valmis vaahto, ja voin luvata, että hän tietää mistä puhuu. Mr. Glow nimittään sheivaa päänsä höylällä 1-2 kertaa viikossa ja partaansa hieman harvemmin. Kuulemma myös hölyän teristä olisi asiaa, joten lupasin, että niistä tulee sitten ihan oma postauksensa.

Shave gel, partavaahto, partageeli, sheivaus, parranajogeeli
Gillette Shave Gel Sensitive Skin
Miesten, hyvä, kosmetiikka, miehen, tuoksu, suhkugeelit, kokemuksia
Mr. Glown kosmetiikkatuotteet

Miltä Mr. Glown hyväksi havaitsemat kosmetiikat vaikuttaa? Löytyykö sinun taloudestasi samoja tuotteita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*