Header img

Maaliskuun Bette Box

09/03/2017

Maaliskuu Bette box* saapui maanantaina ja tottakai heti töiden jälkeen kävin sen hakemassa. Tein taas videon boxin avaamisesta ja postauksen lopussa on myös tarkempi kuvaus boxin sisällöstä. Tämän kuun boxi oli Bloggaajaboxi, eli sisällön oli valinneet eri bloggaajat. Minusta sisältö oli oikein kiva, vaikka yksi vähän ”plääh” -tuote mukaan mahtui. 🙂

Maaliskuun Bette Boxin sisältö:

Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray – Light Blonde / 8,30€
Lumene Color Correcting meikkivoide – Fair / 15,90€
Batiste Stylist XXL Volume Spray kuivashampoo / 3,90€
Nivea for Men Sensitive After Shave Balm / 7,75€
Màdara Exfoliating Scrub / 5,19€

Bettebox, Maaliskuun boxi, kokemuksia, arvostelu
Maaliskuun Bette Box 2017

Omia suosikkeja oli ehdottomasti Mádaran kuorinta ja Lumenen CC-meikkivoide.

Màdaran kuorinta on todella mielenkiintoinen, joten sitä kokeilen mahdollisimman pian. Lumenen CC:stä taas olen kuullut niin paljon hyvää, että pakkohan sitä on kokeilla. Hieman sen kestokyky epäilyttää, sillä mun iho kyllä rasvoittuu päivän mittaan, mutta kokeillaan!

Biozellin tyvispray oli ensijärkytyksen jälkeen oikeasti aika kiva tuote! Kunhan tyvi taas vähän kasvaa, niin varmasti otan käyttöön. Batiste on vanha tuttu, Batisten kuivashampoista löytyykin postaus blogista. Nivean After Shavesta en oikein innostunut (vaikka meikinpohjusteeksi se oli tarkoitettu), mutta kun se nyt on näpeissä, niin täytyyhän tästä tehdä Maria Glow -testaa postaus, eikö vain?

*Affiliatelinkki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*