Header img

Batisten kuivashampoita

14/06/2015

Kuivashampoo on ollut minulla jo pitkään vakituisessa käytössä. Pitkään suosikkinani oli Four Reasonsin Hair Powder kuivashampoo. Sitten tutustuin Batiste kuivashampoisiin ja käytin XXL volume kuivashampoota lähinnä silloin, kun halusin tuuheutta hiuksiin tai jos hiukset pääsivät rasvoittumaan liikaa ja olikin lähdettävä jonnekin.

Nyt kuitenkin on löytynyt kuivashampoo joka on ylitse muiden. Tampereen miitistä saatu Batisten Neon Lights! Ensimmäinen kuivashampoo joka saa ainakin minun päässäni aikaan myös sen puhtaan tunteen! Ja luulen, että osa tuota tunnetta on kuivashampoon raikas tuoksu. Se ihan oikeasti tuoksuu sille, kuin hiukset olisi vasta pesty. Harmi vain, että tämä on vain Limited Edition, eli jossain vaiheessa varmasti poistuu kaupoista.

Samanlaista tuuheutta tällä ei saa, kuten Batisten XXL-volumella, mutta ihan sellaista tuuheutta en kyllä aina kaipaakaan, joten arkikäyttöön tämä on sopivampi. Sitten jos tekee kampausta tai muuta sellaista, niin XXL-volume toimii siinä parempana pohjana.

Sormiuntuma Neon Lightsissa on kyllä aika sama kuin muissakin kuivashampoissa, mutta käytössä eron kyllä muuten huomaa. Hiukset tuntuu ja tuoksuu raikkaalta, joten olo on kuin olisi suihkussa käynyt. Tykkään siis todella kovasti ja käytänkin tuotetta silloin kun kuivashampoota tarvitsen. On kivaa, että kuivashampoita on useampaan eri tarkoitukseen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*