Header img

Glitterin hiusilta

01/06/2015

Ihanaa kun taas täällä Joensuussakin järkätään jotain tapahtumaan bloggaajille! Kävimme nimittäin bloggaajien kanssa taas tutustumassa kevään hiustrendeihin Glitterissä, jossa muuten vierailtiin myös viime keväänä. Tällä kertaa meitä oli mukana Annie, Katjamaria ja Mirka, jotka järjestivät koko homman ja sitten vielä Marianne, Heta ja Elisa.

Ilta alkoi hiusoppaan esittelyllä, josta löytyy hiustenlaittovinkkejä ja muitakin kedään hiustrendejä. Meille oli varattu pientä purtavaa ja juotavaakin paikanpäälle, mutta suurinosa taisi keskittyä vaan kaikkeen siihen kimallukseen joka tuolla liikkeessä kimmeltää. Itselle ainakin meinaa iskeä tuolla blingihulluus, kun kaikki on niin kaunista ja kimaltelee ihanasti spottivaloissa.

Bongailin kaikkea ihanaa taas liikkeestä. Kokeilin päähäni myös jo viime keväänä himoitsemaani hopeaa lehtiseppelettä ja epäilen että joudun sen vielä myöhemmin käydä ostamassa, sillä tällä kertaa en sitä raaskinut ostaa. Lisäksi kokeilin ihanaa hiuspantaa, josta laskeutui kimalleketjuja hiuksiin. Epäilin tosin että ketjut saattavat helposti sotkeutua hiuksiin.

Glitteristä saa muuten myös näitä kimaltelevia avainnauhoja!

Päädyin tekemään tottakai myös hieman ostoksiakin, kun saimme kivan alennuksenkin tuon illan ostoksista. Ostin pienen rasian peilillä käsilaukkuun, ihanan kesäisen hiuspannan, sekä perhoskoristeen jota haaveilen käyttäväni letin kaverina.

Lisäksi saatiin jokainen ihana lahjakassi, jossa oli 25% alekuponki, kynsilakka, tuo aikaisemmin mainittu hiusopas sekä söpöt helmikorvikset.

Kyllä oli taas niin kiva ilta tavata muita bloggaajia ja päästä ihastelemaan Glitterin upeaa valikoimaa! Kiitos kaikille mukana olleille! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*