Header img

Luottokampaajani

30/05/2015

Monet varmasti tietävät millaista tuskaa on etsiä itselleen se yksi ja oikea hyvä kampaaja? Minulla on käynyt hyvä tuuri ja olen tällaisen kultakimpaleen löytänyt. Aikaisemmin siis kampaajani Reetta Miettinen, on ollut töissä isossa paikallisessa kampaamossa, mutta nyt hän tekee töitä toiminimellä aivan Joensuun keskustassa.

Reetta löytyy siis tätä nykyä Päivin Hiuspaletista ja kävinkin viime viikolla taas aivan liian pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen istumassa Reetan tuolissa. Kyllä taas on hiuksissa jotain kivaa uutta, joka on just eikä melkein sitä mitä halusinkin. Reetta on värjännyt minun hiuksia viimeisen vajaa pari vuotta ja kertaakaan en ole tyytymättömänä hänen tuolistaan poistunut. Minähän olen todella tarkka hiusteni väristä. Sen täytyy olla vaalea, mutta se ei saa olla harmaa, eikä keltainen. Vaan haluaisin sen olevan kullanvaalea. Reetta on onnistunut tuon värin tekemään joka kerta, vaikka edellisessä paikassa ei aina ollutkaan saatavilla samoja aineita, mitä viimeksi oli käytetty. On taitoa sekoittaa sama väri eri tuotteilla aina uudestaan ja uudestaan.

Olen haaveillut pinkistä väristä todella kauan ja olen siitä jo monta kertaa Reetan kanssa puhunut ja miettinyt erilaisia vaihtoehtoja. Mietittiin lisäkkeitä, kunnes Reetta keksi Elumen -värjäyksen, jolla värin pitäisi pysyä hiuksissa melko hyvin ja sen saisi sitten tarvittaessa myös poistettua. Päätettiin laittaa hiusten keskelle raita pinkkiä väriä ja voi että miten olen tyytyväinen lopputulokseen! Viimeinkin pinkkiä hiusksissa, joka ei lähde heti ensimmäisessä pesussa! Lisää hiusta en olisikaan kaivannut lisäkkeen muodossa, sillä tuota tukkaa nyt löytyy jos omasta takaa ihan tarpeeksi. Pinkki raita hiusten välissä on todellinen piristys ja se on juuri sellaisella paikalla, että voin huoletta pitää hiuksia kiinni, ilman että värjäys näkyy tökerösti.

Tilanne tyvivärjäyksen jälkeen

Lopputulos!

Värjäyksestä on nyt puolitoista viikkoa ja väri on pysynyt ihmeen hyvin, vaikka olenkin pessyt hiuksia melko ahkerasti. Alkuun väriä vähän valui hiuksista, mutta silti se ei näytä halistuneelta tai ole sotkeutunut muihin hiuksiin. Ei voi edes verrata Color Maskilla tekemääni latvojen värjäykseen, joka pysyi hyvänä vain reilun viikon. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen!

Reetassa tykkään siitä, että hän todella kuuntelee asiakasta ja kysyy tarvittaessa tarkentavia kysymyksiä, jos ei ole aivan varma mitä asiakas haluaa. Aina ennenkuin hän rupeaa laittamaan väriä, hän vielä varmistaa ja kertoo mitä on siihen laittanut. Reetta tekee myös upeita geelikynsiä, joten niille jotka eivät ole allergisia, kannattaa kokeilla!

Niille jotka edelleen tuskailevat sopivan kampaajan etisimisessä minulla on pieniä vinkkejä. Ensinnäkin, kannattaa etsiä sellainen kampaaja, joka osaa sekoittaa värit sellaiseksi kuin sinä haluat. Toiset kampaajat ovat parempia tekemään kylmiä sävyjä ja toisen lämpimiä, oikean etsimisessä voi mennä aikaa.
Lisäksi kampaajan tulee olla sellainen, jonka kanssa tulet hyvin juttuun. Jos olet sellainen joka ei tykkää pälpättää kampaajalla, niin kannattaa etsiä sellainen kampaajakin, joka ei välttämättä vaadi jutustelua. Jos taas olet sellainen räpättäjä kuin esimerkiksi minä, niin kannattaa etsiä kampaaja, jonka kanssa juttu luistaa.
Kampaamokokemuksen pitäisi olla miellyttävä ja rentouttava. Tsemppiä sen oikean etsintään!

Joensuulaisille vinkiksi, että etsinnän voi vaikka aloittaa Reetasta 😉 Ainakin minä suosittelen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*