Header img

Kesämeikkiä

27/06/2015

Viimein! Vapaa viikonloppu jolloin ihan oikeasti oli aikaa meikata. Mulla on ollut niin ikävä meikkausta! Aamulla tartuin meikkisiveltimeen ja tein itselleni ruskean perusmeikin. Käytin luomiväreinä Urban Decayn paletista Flow, Midnight rodeo ja M.I.A sävyjä. Pohjusteena käytin Urban Decayn Primer Potionia, joka ei kyllä ole yltänyt yhtä hyvään kestävyyteen kuin Too Facedin Shadow Insurance. Päädyin melko neutraaliin rusekaan, en halunnut tehdä vahvaa ja tummaa meikkiä näin aurinkoisena päivänä. 🙂

Kesällä aionkin nyt tehdä ripsiväritestauksen, sillä se on sellainen meikkituote, jota tulee käytettyä joka päivä. Aionkin nyt kesän aikana testata (ainakin melkein) kaikki ripsivärit jotka testausta odottelevat. Muutama onkin jo päässyt kokeiluun ja tähän mennessä ei vielä ole löytynyt yhtäkään, joka olisi peitonnut Better than sex mascaraa. Sitä on käytetty myös tässä meikissä.

Meikkivoiteena on BareMineralsin Serum meikkivoide, joka on ollutkin taas melko vahvasti päivittäisessä käytössä. Huulilla on MACin creme cup, joka on kyllä niin ihana väri! Iho mulla on tällä hetkellä yllättävän hyvässä kunnossa. Arvet oikeastaan ihokriisin jäljiltä enää näkyvissä. Joten jos jollain on jotain kikkoja punaisten finniarpien vaalentamiseen niin laittakaahan kommenttia tulemaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*