Header img

Naistenpäivän arvonta

08/03/2017

Haluan toivottaa oikein hyvää Naistenpäivää kaikille!

Olette upeita juuri sellaisina kuin olette ja naistenpäivän kunniaksi järjestän blogissani pienen arvonnan.

Arvontapalkinto sisältää:

LUSH – Think Pink kylpypallo

En tokikaan tullut Helsingin reissulta tyhjin käsin, vaan nappasin ihan vain teitä varten Lushilta mukaan Think Pink kylpypallon. Lushin kylpypallot tuoksuu taivaalliselle ja antaa kylpyvedelle ihanan sävyn. Täydellistä hemmottelua!

Rituals – The Ritual of Sakura vartalovoide

70ml tuubi Ritualsin ihanan tuoksuista vartalovoidetta. Ritualsilla on myös muita ihania tuoksuvia tuotteita, joista esimerkkinä myös blogissa vilahtanut suihkuvaahto.

MayBeauty – The Incredible Face Gel x2

Super mielenkiintoinen kuorinta-aine, jolla kuollut ihosolukko irtoaa rullaamalla. Tästä oli hiljattain blogissa postaus, joten halusin jakaa myös teille mahdollisuuden päästä kokeilemaan tätä mahtavaa kuorintageeliä.

Arvontapalkinto

Osallistumisohjeet:

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta. Laita kommentointilomakkeen sähköposti -kohtaan toimiva sähköpostiosoite, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli 12.3.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla 13.3. Odotan vastausta voittajalta kolme päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Lähetän palkinnon vain Suomen osoitteeseen. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentoi klikkaamalla ensin postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu/Liity mukaan keskusteluun, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*