Header img

Ei perus suihkugeeli vaan Rituals suihkuvaahto

17/10/2016

#pielismiitin goodiebagista löytyi myös eleven.fi:n lahjoittama Ritualsin suihkuvaahto. Ensinnäkin Rituals oli minulle merkkinä taas uusi tuttavuus ja toisekseen suihkuvaahto on tuotteena todella mielenkiintoinen. Merkkinä Ritualsin idea on tuoda arkirutiineihin sitä jotain extraa, luksusta ja yksityiskohtia. Monille yksi tärkeimmistä asioista kosmetiikassa on tuoksu ja Ritualsin tuoksut eivät varmasti jätä ketään kylmäksi.
 

Rituals Foaming Shower Sensation Gel Happy Buddha

Jokainen sai siis Rituals Foaming shower gel sensation suihkugeelivaahdon. Minä sain Happy Buddha nimeä kantavan appelsiinilta ja seetripuulta tuoksuvan vaahdon. Tuoksu on mielestäni todella hyvä. Se on raikas ja pirteä tuoksu, joka myös jää suihkun jälkeen iholle. Tämä on itseasiassa ensimmäinen suihkutuote, josta olen huomannut tuoksun pysyvän iholla pidempään. Nimittäin suihkua seuraavana aamuna, kun vaihdoin yöpaitaa pois, niin nenään pöllähti kevyesti vielä tämä suihkuvaahdon tuoksu. Siitä huolimatta, se ei mitenkään tuntunut voimakkaalta edes illalla ennen nukkumaanmenoa, vaikka tuoksua vielä aamulla olikin jäljellä.

 

Vaahto toimii samalla periaatteella kuin geelimäiset sheivausvaahdotkin. Purkista tulee ulos geelimäinen tuote, jota hieromalla se muuttuu pehmeäksi vaahdoksi. Pakko myöntää, että tykkään tällaisista tuotteista, joissa on joku kikka. Vaahtoa on kiva vaahdottaa käsissä ja sitten levittää iholle. Ihokin tykkää! Minullahan on pitkä historia suihkugeelien jälkeistä kuivan ihon kutinaa, mutta onneksi olen alkanut löytää näitä tuotteita, jotka eivät kuivata ihoa. Ritualsin Happy Buddha suihkuvaahto kuuluu niinhin tuotteisiin, jotka eivät kuivattaneet minun ihoa. 

 

 

Tuon vaahdon kanssa oli kyllä niin kivaa pelata! Purkki on myös todella riittoisa, sillä pieni määrä geeliä riittää vaahtona koko kropan pesuun.
Hintaa Ritualsin suihkuvaahdolla on 8,90€*. Hinta ei siis todellakaan ole paha ja voisin hyvin kuvitella tämän hyväksi joululahjaideaksi. Muita tuoksuvaihtoehtoja ovat Yogi Flow, jossa tuoksuna on manteli ja ruusu sekä Dao, jossa on valkoisen lotuksen tuoksu. Vähän jotain extraa suihkuhetkiin!

Onko lukijoissa muita, jotka tykkää leikkiä vaahdolla?

*affiliate linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komissiota

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*