Header img

I Love Me 2016 messukierros Kauneus puoli

18/10/2016
Kuva: Messukeskus

Messut lähestyy…! Jo tänä viikonloppuna on vuoden kohokohta ja I love me -messut! Viimekin vuonna tein messukierrospostauksen, eli etukäteen postauksen, millä kaikilla osastoilla haluan käydä. Osastoja on tottakai ihan älyttömästi ja aion kyllä kiertää kaikki vähänkin mielenkiintoiset, mutta olen yrittänyt tiivistää kahteen postaukseen ne kaikista tärkeimmät osastot ja parhaimmat tarjoukset! Tässä postauksessa käyn Kauneus puolen minua eniten kiinnostavat osastot

Jane Iredale osasto 6e130

En varmasti kierrä messuja kertaakaan käymättä Jane Iredalen osastolla. Iredale on yksi mun suosikkimerkeistä, joten tälläkin kertaa aion käydä kurkkaamassa osaston. Jotain hankintojakin on listalla, joten ostoksiakin täytyy tehdä. Lisäksi osastolla on joka päivä tuotepaketin arvonta!

Viime vuonna Jane Iredalen osastolla sain poskipunaa poskille!

Showstopper/Carpelan Cosmetics osasto 6d91

Osastolta löytyy mm. Kardashian Beauty, elf ja tweezerman. Tweezermanin pinsetit on olleet ostoslistalla jo kaaaauna, joten jos tällä kertaa sitten tosiaan ne myös hankkisi. Kardashian Beauty tuotteet täytyy tottakai myös käydä kurkkimassa.

Make Up Forever osasto 6a91

Tämä osasto täytyy ehdottomasti käydä katsomassa. Merkki on kieltämättä jäänyt mulla aika vähälle kosketukselle, mutta haluaisin ehdottomasti tutustua tähän lisää. Toivottavasti osastolta löytyy hyviä messutarjouksia. En tosin tiedä kannattaako sellaisia toivoa, kun täytyisi säästää rahaa vielä Tukholman reissuakin varten.

Pro Care Oy osasto 6b111

Tältä osastolta löytyy mm. EcoTools, Real Techniques, Batiste ja Eylure. Viime vuonna ostin Real Techniquesin ja EcoToolsin siveltimiä todella hyvään tarjoushintaan, joten toivottavasti yhtä hyviä tarjoushintoja löytyy myös tänä vuonna! Heiltähän löytyy myös verkkokauppa oletkaunis.fi jos tuotteita ostaa mieluummin netistä!

Viime vuoden messujen sivellinostoksia Pro Care Oy:n osastolta + krokoklipsit Käherryshuolto Oy:n osastolta

Mehron /Punanaamio osasto 6e76

Ardellin ripsistä ja DUO liimoista tarjouksia, joten täytyyhän ne käydä katsastamassa. Uusi DUO -liimakin varmaan olisi jo aika ostaa ja tekoripsiä ei voi koskaan olla liikaa!

Toki monia muitakin mielenkiintoisia osastoja on, joissa aion vierailla, mutta nämä oli nyt ne jotka halusin nostaa kauneuspuolelta esiin. Huomenna onkin sitten luonnollisesti puolen messukierroksen esittelyä!

Jos olet tulossa messuilla, niin vinkkaa ihmeessä kommenteissa omat osastotärpit!

Edellisiä messupostauksia voi käydä lukemassa Iloveme tägin alta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*