Header img

I Love Me 2016 messukierros Luonnollisesti puoli

19/10/2016

Kuva: Messukeskus

I Love Me -messujen luonnollisesti osastoilla tuntuu olevan taas mielettömästi mielenkiintoisia osastoja. Paljon uusia luonnonkosmetiikkamerkkejä on taas tiedossa ja niin paljon mielenkiintoisia tuotteita. Listasin tähän muutamat, joissa ehdottomasti aion vierailla. Näiden lisäksi on silti monia muitakin, joissa aion käydä. Tässä siis luonnollisesti puolen minua eniten kiinnostavat osastot.

 

Bona Valere osasto 6g68

Bona Valerella on messuilla Signe Seebid tuotteiden kanssa. Pääsinkin testaamaan Signe Seebidin käsivoidetta, kun sellaisen sain #pielismiitin goodiebagista. Käsivoiteen kanssa saman tuoksuisia vartalotuotteita tuntui myös löytyvän merkiltä ja juuri niitä aion messuilla käydä katsastamassa. Osastolla on myös tarjolla ilmaisia käsihoitoja!

 

 

 

GreenStreet osasto 6n73

Viimein GreenStreetkin löytyy messuilta! GreenStreetin raakakakut on oikeasti hyviä, jopa tällaisen ei-kasvissyöjän mielestä. On siis huippua, että noita raakakakkuja pääsee nyt maistelemaan myös messuilla. Jos siis raakakakut kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti piipahtamaan GreenStreetin osastolla!

 

 

 

GreenStreetin Karpalo-kinuski raakakakku

Lavera osasto 7f61

Osastolla on kaikki Laveran tuotteen -40%! Juuri tällaisia messutarjousen kuuluukin olla! Joten aion ehdottomasti käydä katsomassa Laveran tuotteet ja varmasti teen ostoksiakin! Laveran käsivoide ainakin on jo melkein kulttituote!
 

Miraz osasto 7f60

Zuiin ja monen muun tuotesarjan osasto, jonne menen nimenomaan Zuiin takia. Zuii on ensimmäisiä luonnonkosmetiikkamerkkejä, joita olen käyttänyt ja ne meikit nyt vaan on ihan huippuja! Oma suosikki on ehdottomasti Poskiuna – Melon, jolle voisikin katsella kaveria messuilta! Zuiin classic huulipunat onkin messujen ajan vain 15€!
 

Pana Chocolate osasto 7n60

Parhaita raakasuklaita joita olen maistanut. Osastolta tahdon ehdottomasti käydä ostamassa appelsiinisuklaata, sillä viime vuonna sitä maistelin ja se jäi todella hyvin mieleen! Hyvän mielen suklaata ehdottomasti.
 

Zuii:n luomivärejä viime vuoden messuosastola

Toki myös luonnollisesti puolelta löytyy muitakin mielenkiintoisia osastoja, joissa aion vierailla. Lisäksi aion piipahtaa nopeasti myös Muoti ja Terveys puolilla, sillä sielläkin oli muutamia mielenkiintoisia osastoja, jotka haluan käydä kurkkaamassa. Esimerkiksi Spirit Storella (joka siis lopetti toimintansa) on oma osasto muoti puolella!

Jos sinulla on jotain hyviä messutärppejä niin kirjoita ihmeessä kommenteihin! 🙂

Edellisiä messupostauksia voi käydä kurkkimassa Iloveme -tägin alta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*