Header img

TOP 5 – Luomiväripaletit

20/10/2016

Näitä suoskkituotteiden postauksia onkin nyt useammassa blogissa ollut. Itse sain idean tähän Oot Meikannut! -blogista.

Päätin aloittaa TOP 5 -postaussarjan luomiväripaleteista, sillä luomiväripaletit on mulle THE juttu meikeissä. Ja olipa muuten vaikeaa valita 5 suosikkipalettia, mutta pitkän pohdinnan jälkeen suosikkien listalle päätyivät seuraavat paletit:
 

 

 

Too Faced – Natural Eye

Jos pitäisi valita yksi paletti, jota käyttäisi loppuelämän, se olisi tämä paletti. Ehdottomasti myös mun eniten käytetty paletti, kuten kuvastakin näkyy. Käytän siis lähes päivittäin ja varsinkin sillon, kun meikkaan töihin mahdollisimman simppelisti. Tällä paletilla kun saan aikaiseksi niin sen natural -meikin kuin tumman smokyn. Luomivärien koostumus on melko pehmeä, joten ne levittyy tosi nätisti. Mukana on niin mattavärejä, kuin hohtaviakin värejä. Lisäksi pari väriä, joita on buustattu glitterillä.
 

Urban Decay – Moondust

Ah, Moondust. Vaikka tämä paletti ei ole ollut mulla kovin pitkään, se on silti osoittautunut aivan upeaksi paletiksi. Jos haluan glitteriä, kimallusta tai muuten vain näyttävyyttä, niin valitsen tämän paletin. Urban Decay on jotekin onnistunut saamaan glitterpigmentit tiivistettyä upeaan muotoon. Tästä paletista on ihan oma postauksensa, jonka voi käydä lukemassa täällä.

 

The Balm – Nude 'tude

 

 

Nudepalettien kakkonen, heti siis ton Too Faced:n jälkeen. Tämä on myös sellainen jokapäivän paletti, että tällä pärjäisi hyvin, jos ei muita saisi käyttää. Myöskin tällä paletilla saa aikaan niin sen neutraalin meikin kuin myös näyttävämmän meikin. Tästäkin paletista on ihan oma postauksensa blogissa ja sen voi käydä lukemassa täältä.

 

Clarins – Colour Quartet 110 Nudes

 

 

Jälleen yksi nudepaletti! Itseasiassa tätä palettia en ole nyt vähään aikaan käyttänyt, mutta se oli ehdoton suosikkipalettini ennen Too Faced:n Natural Eyen ostamista. Tästä löytyy kaksi vaaleampaa ja kaksi tummepaa sävyä, joilla saa tehtyä niin hohtavamman meikin kuin hillitymmänkin. Tämä oli mulla päivittäisessä käytössä arkimeikin tekoon, tosiaan ennen kuin se korvattiinToo Faced:lla.

 

Make Up Revolution – Eyes Like Angels

 

 

Tän paletin tulin ostaneeksi Kanarian reissulta pari vuotta sitten ja olen yllättynyt siitä, miten monesti olen tähän palettiin tarttunut. Alkuun ajattelin että sen värit on sen verran räväkät, ettei niitä tule kovin usein käytettyä. Kuitenkin yleensä kun olen halunnut jotain kirkkaampaa väriä meikkiin, olen tarttunut tähän palettiin. Siitä löytyy yleensä aina juuri se yksi tietty sävy, mitä sillä hetkellä tarvitsen. Pigmentit on loistavat, joten sanoisin että tämä on jokaisen paletin loistava sidekick. Tästä voi lukea myös lisää se on omasta postauksesta täältä.

 

 

Sellaiset oli mun TOP 5 -luomiväripaletit. Minähän lähden huomenna heti aamusta kohti Helsinkiä ja I Love Me -messuja. Päätin myös jättää tietokoneen kotiin, koska pyrin ottamaan mahdollisimman vähän kannettavaa mukaan. Sunnuntaina suuntaan myös kolmen muun bloggaajan kanssa Tukholmaan ja palaan kotiin tiistaina! Instagram (nimim. mariaglow1) ja Snapchat (nimim. glowmaria) päivittyvät reissun aikana, joten kannattaa ehdottomasti seurata siellä miten reissu etenee! Palaan taas ensi viikon keskiviikkona blogin äären!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*