Header img

I Love Me messuyhteenveto 2016

26/10/2016

Ah! Viimeinkin kotona. Perjantai aamuna aikaisin lähdin ja eilen illalla kotiuduin ostoksieni kera kotiin. Messuiltahan olin jatkanut vielä kolmen muun bloggaajan kanssa Tukholmaan, joten reissu ei todellakaan keskittynyt vain messuihin. Tässä postauksessa käyn nyt kuitenkin läpi mun kahden päivän (pe ja la) messuilut. Teen sitten Tukholman reissusta vielä oman postauksensa!

Perjantain hulinaa. Huomaa portailla istuva kaksilahkeinen… 😀

Perjantaina saavuttiin Blinger shimmer -blogin Miran kanssa jo ennen messujen avautumista messukeskukseen. Tarkoituksena oli syödä aamupala ennen messujen aukeamista, mutta ruokapaikat oli kiinni ja aukesivat vasta samalla messujen kanssa. Nälkä olikin siis aika karmea, koska herätys oli aamulla ollut jo 3.30. Syönnin jälkeen päästiin sitten messuilemaan. Yllätyin kyllä siitä, että jo perjantaina oli niin paljon porukkaa messuilla. Mielestäni kyllä enemmän kuin aikaisempina vuosina tai sitten vain kuvittelin. Lauantainhin verrattuna taas perjantai oli kyllä rauhallisempi.

Messut oli kaiken kaikkiaan todella kivat taas. Itse huomasin ainakin sen, että luonnonkosmetiikkapuolelle oli tullut paljon uutta ja ylipäätään messujen luonnollisesti -puoli oli laajentunut huimasti. Kauneuspuolella taas ei enää niin paljon ollut näytteilleasettajia. Osittain se johtui varmasti siitä, että monet aikaisemmista näytteilleasettajista olivat tällä kertaa ammattilaispuolella, jonne ei päässyt ilman ammattilaislippua. Oli muuten tosi harmi, ettei lauantainakaan päässyt ihan kaikille osastoille.

Davvi

 

Batiste

 

Cinema Secrets

 

Bona Valere / Signe Seebid

Monet paikat tarjosivat kynsien lakkausta, hiusten laittoa tai pikameikkejä. Minulla ei kuitenkaan kärsivällisyys riittänyt millään jonottaa omaa vuoroa, sillä jonot olivat oikeasti todella pitkät niin moniin paikkoihin, joten en sitten edes jäänyt odottelemaan. Etukäteen olin kuitenkin bongannut Bona Valeren tekevän käsihoitoja ja sinne suunnatessa edellinen hoito oli juuri loppumassa. Niinpä pääsinkin heti seuraavana istahtamaan penkkiin ja juttelemaan Signe Seebidin tuotteista.

NYXin piste oli epäilemättä messujen suosituin. Osasto oli niin täyteen pakattu, etten edes yrittänyt päästä tuotteita katselemaan. Toisaalta, tuotteita saa jopa Joensuusta, niin mulla ei ollut oikeastaan edes tarvetta mennä osastolle. Kerran kuitenkin menin kaverini kanssa, mutta aika pian poistuin, kun kuulin takanani kahden henkilön suunnittelevan vain tunkemista väkijoukkoon. En tämän murtuman kanssa halunnut ottaa riskiä tuuppimisen suhteen, joten poistuin osastolta heti kun vain väkijoukon läpi pääsin. Villiä menoa!

NYX

 

Biozell

 

Soap & Balsam

Loppujen lopuksi messuista jäi kiva fiilis. Tällä kertaa en vain juossut osastojen läpi vaan pääsin katselemaan lähempää kaikkia minua kiinnostavia tuotteita ja tutustumaan uusiin merkkeihin. Muotipuolellakin kävin pari kertaa vilkuilemassa osastoja, mutta mitään en sieltä mukaan ostanut. Myös kaulurin kanssa sujui. Välillä kävin huilaamassa lehdistökeskuksessa ja muutenkin jaksoin yllättävän hyvin messuilla. Illasta tosin hartioissa oli kipua havaittavissa. Oli ihana tavata kaikkia tuttuja bloggaajia, joita en ole pitkään aikaan päässyt tapaaman!

Ostoksia tuli myös jonkin verran tehtyä, mutta yritin kyllä pitää koko ajan mielessä, että myös Tukholman reissu oli tiedossa. Myös bloggaajille tarjottiin tuotteita monilta osastoilta. Perjantain saadut tuotteet saan kuitenkin vasta kahden viikon päästä ja niitä oli paljon. En saisi nostella painavia asioita nyt sairaslomalla, joten siskoni lupasivat toimittaa tuotteet minulle kun seuraavan kerran nähdään. Ostokset esittelenkin sitten huomisen postauksessa!

Kävitkö messuilla ja ehditkö nähdä kaiken mitä halusit? Millainen fiilis jäi messuista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*