Header img

I Love Me Messuostokset

27/10/2016

No nyt päästää sitten itse asiaan, eli siihen mitä ostin messuilta. En nyt esittele tässä saatuja tuotteita, sillä kuten edellisessäkin postauksessa jo kerroin, niin saan osan niistä vasta kahden viikon päästä.

Olin jo etukäteen katsonut muutamia tuotteita, joita aioin messuilta ostaa ja silti osa niistä etukäteen katsotuistakin jäi ostamatta. Koitin kovasti pitää mielessäni, että Tukholman shoppailureissu oli vielä edessäpäin ja siksipä sain aika hyvin hillittyä itseni ostosten suhteen. Silti jotain tarttui mukaankin.
 

Ensimmäinen asia jonka ostin, oli Punanaamion pisteeltä Ardellin ripsiä. Ostin Demi Whispies ripset sekä Studio Effects Whispiesit. Lisäksi ostin uuden perus DUO -liiman, sillä edellinen on ollut minulla jo yli NELJÄ vuotta. Toisaalta, ei siinä ole mitään vikaa, se toimii edelleen, mutta ajattelin että nyt on ehkä korkea aika ostaa uusi.

Grimasin pisteeltä ostin sitten 2 erilaista sänkisientä. Nämä on siis sieniä, joilla saa tehtyä sängen näköistä jälkeä. Mun on jo pitkään ollu tarkotus ostaa sänkisieniä, joten nyt kun ne sattuivat sopivasti kohdalle niin nappasin mukaan.

 

 

Ardell irtoripset ja DUO -liima

Grimas sänkiseinet

Orlyn pisteeltä olin alunperin ajatellut ostavani lempparini Bubbly Bombshellin kaveriksi toisen samantyyppisen, mutta sopivia värejä ei sitten enää ollutkaan kun lauantaina paikalle pääsin. Niinpä mukaan lähti Orlyn FX sarjan sävy Ultraviolet. Jos tämä on laadultaan yhtä hyvä kun aiemmat Orlyn lakat, niin en varmasti tule pettymään.

Pro Caren pisteeltä nappasin mukaani matkakokoisen Batisten Blush kuivashampoon. Mikäli en olisi ollut suuntaamassa vielä Tukholmaan, niin olisin varmasti ostanut täysikokoisia purkkeja useammankin. Nyt en kuitenkaan halunnut mukaani enempää kannettavaa, joten tyydyin pieneen matkakokoon, jotta pääsen kokeilemaan tämän tuoksun. Tykkäsin kyllä tuoksusta ja se pääsikin heti käyttöön laivareissulla

Orly FX – Ultraviolet

 

Batiste Blush -kuivashampoo

Cinema Secretsin puhdistusaineen olin bongannut jo etukäteen ja sitä otin mukaani toisiksi isoimman putelin ja pakkaukseen kuului myös metallinen rasia. Myös putsari pääsi heti tositoimiin illalla, kun sitä testasin. Mielenkiintoinen tuote ja tosiaankin putsaa siveltimet tehokkaasti.

BYSin pisteeltä ostin tuon hammasharjasiveltimen. Olen näitä jo pidempään katsellut, mutta en ole raaskinut ostaa. Siveltimellä oli nyt hintaa 7e, joten ajattelin kokeilla. Sittenpähän sen näkee tykästynkö näisin siveltimiin ja hankin lisää, vai pysyttelenkö perinteisissä siveltimissä. Tämä on siis tarkoitettu meikkivoiteen levitykseen. Edullisesta hinnastaan huolimatta sivellin tuntui mukana pehmeältä, joten tuskin se ihan pahinta laatuakaan mahtaa olla.

Cinema Secrets sivellinten puhdistusaine

 

BYS – oval foundation brush

Bioteekin pisteeltä bongasin lemppari matiohappobakteerini, eli Probiootti plussan. Tämä on ainoa maitohappobakteerivalmiste, jota kokeillessa olen huomannut eron. En lähde reissuun ilman tätäja varsinkin nyt kipulääkekuurin aikana olen syönyt säännöllisesti kyseisiä tabletteja. Hintaa purkilla oli 18e, mikä on aavistuksen edullisempi kuin yleensä.

Pana Chocolaten osastolta kävin nappaamassa hyvän mielen suklaata, eli appelsiini rakaasuklaata. Jo viime vuonna tykästyin tuohon suklaaseen, joten pitihän sitä lisääkin saada. On hyvää!

Bioteekin Probiootti plus

Sellaiset ostokset lähtivät minun mukaani. Tosiaan tässä nyt ei ollut niitä tuotteita, jotka sain messuilta blogia varten testattavaksi. Kiinnostaako ne teitä? Niistä tietysti tulee juttua sitten kunhan pääsen testaamaan, mutta jos haluatte sellaisen yhteenvedonkin niin voin toki tehdä. Seuraavaksi onkin sitten Tukholman reissupostausta tiedossa!

Tarttuiko teille jotain mukaan messuilta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*