Header img

Tukholma kosmetiikkabloggaajan silmin

29/10/2016

Mitkä on Tukholman parhaat kosmetiikan ostospaikat? Mihin juuri kosmetiikasta kiinnostuneen kannattaa suunnata? Mikäli vastaus kiinnostaa, niin tämä postaus on nyt se, joka kannattaa lukea. Tukholmassa on monia sellaisia liikkeitä, joita täällä Suomessa ei ole ja tässä onkin nyt tällainen kosmetiikashoppailijan kierros, mikä Tukholmassa kannattaa ehdottomasti kiertää. Kierros on myös testattu neljän kauneusbloggaajan voimin, kun kävimme liikkeet läpi Hennan, Mirvan ja Maitan kanssa viime viikonloppuna. Beautybloggers at sea! Viikonlopun reissukuvia voikin käydä katsomassa instassa #beautybloggersatsea.

Iloinen kosmetiikkashoppaaja

 

Sture Gallerian, Stureplan 4.

Aloitimme kierroksen Sture Gallerianista, jossa sijaitsee vierekkäin kaksi pienempää kosmetiikkafriikin putiikkia, joita suomesta ei löydy. Nimittäin elevenin liike sekä Rituals. elevenin liikkeestä löytyy esimerkiksi Pixi, The Balm ja By Terry, joita oli kiva käydä hipelöimässä paikan päällä. Toki myös paljon muita merkkejä ja tuoksuja, mutta nuo nyt tuli ensimmäisenä mieleen sellaisista, joita Suomesta ei saa.

Ritualsin liike oli ihana! Heti kun astuimme liikkeeseen, niin meille tarjottiin Ritualsin teetä. Muutenkin liike oli ihanan tunnelmallinen ja ah, ne tuoksut! Lisäksi myyjä oli todella ystävällinen ja palvelualtis, myös englanniksi! Näin joulun alla myymälästä löytyi ihania joululahjapakkauksia sekä tietysti Ritualsin joulukalenteri. Kalenteri kieltämättä kyllä houkutteli aika kovasti, mutta kun yksi kosmetiikkakalenteri on jo tulossa.

Ritualsia ja tietysti kaikkia elevenin tuotteita saa ostettua myös elevenin verkkokaupasta!*
 

 

 

Sephora, Biblioteksgatan 2-4.

Sephora on epäilemättä kosmetiikkashoppailijalle se ykköskohde Tukholmassa. Tämän herkun kun saisi Suomeenkin. Sephorasta löytyy monet merkit, joita suomesta ei saa kuten Too Faced, Kat Von D, Benefit, Nars ja tietysti Sephoran oma merkki. Sephoran liike on täynnä ihanaa kosmetiikkaa ja aikaa siellä saa kulumaan reilusti. Henkilökohtaisesti mulle tärkein oli Too Faced, jonka tuotteet on nykyään todella vaikeasti saatavissa Suomeen.

Matkalla Sephoralle, muistaakseni Biblioteksgatanilla tai sen välittömässä läheisyydessä, oli myös avautumassa oleva MAC:n liike. Ikkunoissa oli tarrat, joissa luki "opening soon", joten luultavasti niille, jotka tulevaisuudessa suuntaavat Tukholmaan, on lähellä tarjolla myös MAC:n oma liike.
 

 

NK Stockholm, Hamngatan 18-20.

NK on suuri tavaratalo, joka vastaa vähän Suomessa Stockmannia. NK:sta löytyy siis luonnollisesti suuren suuri kosmetiikkaosastokin. Kosmetiikkaosastolta löytyy varmasti kaikki suurimmat kosmetiikkamerkit, niin selektiiviseltä- kuin markettipuolelta. NK:lla on myös upea tuoksuosasto, josta löytyy myös vähän harvinaisempia tuoksuja.
 

Åhléns City, Klarabergsgatan 50.

Toinen valtavan kosmetiikkaosaston omaava tavaratalo on tietysti Åhléns, josta löytyy myös paljon kosmetiikkamerkkejä. Tätä voisi jopa verrata hieman Sokokseen. Tavaratalon sisältä löytyy myös iso Make Up Storen osasto, joka on ihan katsastamisen arvoinen.
 

 

Muita liikkeitä jossa kävimme viime viikonloppuna oli &Other Stories, Biblioteksgatan 11, joka on ilmeisesti H&M:n upgrade. Sieltä löytyy myös heidän oma kosmetiikkamerkki, jossa oli kivoja saippuoita ja vartalotuotteita. Tukholmasta löytyy myös Oriflame, Grev Turegatan 2, jos tuotteita haluaa käydä kokeilemassa ja toki niitä voi myös liikkeestä ostaa. Tuoksukynttilöistä ja sisustuksesta kiinnostuneiden kannataa myös käydä kurkkaamassa Zara Home, Drottningatan 72. Ainakin itse tykkäsin siitä liikkeestä todella paljon.

Sellaiset tärpit antaisin Tukholmaan matkustavalle kosmetiikkashoppailijalle. Tukholmasta tottakai löytyy myös paljon muuta hienoa ja ihanaa, mutta koska maissa oloaika on melko rajallinen, tällaisella risteilyllä käydessä, niin kannattaa ostosreitti suunnitella etukäteen hyvin. Tällä tavoin jää enemmän aikaa itse asialle, eli kosmetiikan ihastelulle, hypistelylle ja ostelulle!

Loppuun vielä kuva mun ostoksista, joista onkin tulossa sitten tarkempaa esittelyä videon muodossa!

Kuvassa yksi tuote, joka on menossa lahjaksi 😉

*Affiliate linkki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*