Header img

Helmikuun suosikit

01/03/2017

Jes! Ainakin nyt sain toisenkin kuukauden suosikit postauksen tehtyä. Toivotaan, että saan ylläpidettyä tätä ja saisin joka kuukausi tehtyä yhteenvedon sen kuukauden suosikeista. Nyt olisikin aika käydä helmikuun suosikit läpi. Postauksessa siis käyn läpi kuluneen kuukauden suosikeiksi nousseet tuotteet. Jälleen kerran listalle pääsi kuusi tuotetta.

Phytomer Accept Desensitizing Naamio

Phytomer Accept Desensitizing Mask

Pitkäaikainen suosikkini, jota sain taas hankittua lisää. Tästä on ihan oma postauksensakin blogissani parin vuoden takaa. Bongasin Spashop.fi:n tammialesta naamion hyvään hintaan ja klikkasin ostoskoriin kaksi kappaletta. Ihan ehdoton suosikki talvikuivalle iholle, erityisesti ärtyneelle ja herkälle iholle. Naamio levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja jäljelle jäävä taputellaan kasvopaperilla pois. Mulla iho on tosin niin kuiva, ettei mitään taputeltavaa jää. Päälle sitten laitan vielä kosteusvoiteen. Yksinkertaisesti yksi parhaista naamioista mitä olen käyttänyt. Käytän naamiota nyt suunnilleen joka toinen ilta. Hintaa 50ml naamiolla on 34,60€ Spashopissa.

Beauty Garden Pehmittävä ja kosteuttava kurpitsanaamio

Beauty Garden kurpitsanaamio sekä tee-yövoide

Jos satuit lukemaan Beauty Gardenin tuotteista kirjoittamani hehkutuspostauksen, niin ymmärrät varmasti miksi helmikuun suosikeista löytyy kaksikin Beauty Gardenin tuotetta. Rakastan naamioita ja tämä pehmittävä kurpitsanaamio on tukkeutumiseen alttiille iholleni ihan ehdoton. Tämän käyttö helpottaa epäpuhtauksien poistamista ihosta, jolloin ne eivät jää tukkeumaksi ja muodostu myöhemmin finneiksi. Tästä voit lukea lisää Beauty Gardenin omassa postauksessa.

Beauty Garden Kosteuttava ja kirkastava Tee -yövoide

Jälleen kerran toinen suosikkini Beauty Gardenilta. Olen käyttänyt tätä monesti Phytomerin naamion jälkeen ja kyllä on iho tykännyt. Voide imeytyy hyvin ja aamulla iho on tasaisemman tuntuinen. Tästäkin voit käydä lukemassa enemmän Beauty Gardenin omassa postauksessa.

Paul Mitchell Hot Off The Press lämpösuojasuihke

Paul Mitchell Hot Off the Press

Maailman paras lämpösuoja. Helmikuussa tuli tehtyä todella usein kiharoita hiuksiin, kun bongasin kihartamista helpottavan kikan. Minun hiuslaadulle, joka on todella liukas ja piikkisuora, on ehdotonta olla hyvä lämpösuoja, jossa on myös pitoa. Paul Mitchellin lämpösuoja antaa todella hyvä pidon ja on kaiken lisäksi vielä aivan ihanan tuoksuinen. Ostin tämä eleveniltä, mutta se taitaa olla tällä hetkellä loppu, kun en sitä verkkokaupasta enää löydä.

Ardell Whispies Demi Wispies irtoripset

Ardell Demi Wispies

Ehdottomat suosikkiripset Ardellin Demi Wispies ripset. Huomaan tarttuvani yhä useammin juuri näihin, kun haluan laittaa irtoripsiä. Tilasinkin isomman satsin Ardellin ripsiä punanaamiosta hiljattain ja useamman parin näitä Demi Wispies -rispiäkin nappasin. Demi Wispiesit on näyttävät, mutta silti kuitenkin melko luonnollisen näköiset. Juuri täydelliset juhlameikkiin, johon haluaan vähän ekstraa irtoripsillä. Näissä on myös huomaamaton ja joustava nauha, joten ripset asettuu todella kivasti silmiin. Punanaamiossa hintaa yhdellä parilla on 5,90€.

Make Up Store Glitter Eyeliner Diamond

Dazzling Glow
Make Up Store Glitter Eyeliner Diamond

Make Up Storen glitter eyelinerit on olleet suosikkeja jo meikkikouluajoilta asti ja kun viimeksi ostin tämän Diamondin, niin huomasin sen monikäyttöisyyden. Käytän glitter eyelineria monesti lisäämään kimallusta luomiväriin, levittämällä sitä luomivärin päälle. Diamond on sävyltään monisävyinen hopea, joten se sopii lähes jokaisen luomivärin kaveriksi. Näillä saa helposti glitteriä luomiin, ilman että tarvitsee sotkea irtoglitterillä. Hintaa glitter eyelinerilla on eleven.fi verkkokaupassa* 17,40€.

Sellaiset suosikit löytyi helmikuun listalta. Oliko teille tuttuja tuotteita?

Helmikuun suosikit

*affiliatelinkki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*