Header img

Kiharat hiuksiin helposti

24/02/2017

Pitkähiuksisena kiharoiden vääntäminen voi joskus olla melko aikaa vievää ja hankalaa. Varsinkin takimmaisia hiuksia voi olla hankalaa kihartaa. Löysin Pinterestista huippu vinkin hiusten kihartamiseen, joten halusin ehdottomasti sen teille jakaa. Olen muutenkin todella laiska laittamaan hiuksia, mutta silloin tällöin tykkään kihartaa hiusten latvat ja tämän vinkin myötä vielä useammin.

Kyseessä on ponnarin apuna käyttäminen kihartamisessa. Tekniikka on niin simppeli, että en koskaan tullut sitä edes ajatelleeksi. Kaiken lisäksi se toimii ja säästää aikaa. Väitän, että hiusten kihartamiseen meni yli puolet vähemmän aikaa, kuin yleensä. Tarkoitus on siis kiinnittää hiukset ponnarille päälaelle ja kihartaa ne siinä. Kun hiukset sitten avaa, niin kiharat asettuvat nätisti (tai ehkä vähän vallattomastikin) ja tyvikin saa pienen kohotuksen. Tarvitset vain lämpösuojasuihkeen, hiuslakan ja ponnarin josta ei jää painaumia. Kuvasin videolle tutorialin hiusten kihartamisesta tällä ponnaritekniikalla.

Pari vinkkiä lisäksi vielä. Ponnari kannattaa nostaa mahdollisimman päälaelle, jotta kihartaminen on mahdollisimman helppoa. Kiharoita kannattaa avata jo hieman ennen ponnarin poistoa, silloin ne asettuvat nätimmin avaamisen jälkeen. Hiuslakkaa kannattaa suihkia kiharoihin myös ponnarin avaamisen jälkeen.

Toivottavasti tykkäsitte videosta. Alla vielä kuva käyttämistäni tuotteista. Biozell Super Strong Hairspray on saatu I Love Me -messuilta. Samat kiharat on nähtävissä myös aiemmassa ByNoor tuotteiden postauksessa.

Oliko teille tuttu vinkki?

Hiusten kihartaminen, lämpösuoja, hiuslakka, helpot kiharat
Biozell Professional Super Strong Hiuslakka & Paul Mitchell Hot Off The Press lämpösuojasuihke.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*