Header img

Phytomer Accept – ärtyneen ihon pelastus

21/04/2015

Taisin jo aikaisemmin hieman vihjaista siitä, että ihoni alkaa pikkuhiljaa olla rauhoittumassa. Tähän on selityksenä yksi sattumalta Sokoksen alennuspöydästä löytämäni tuote. Phytomerin Accept Desensitizing Mask – rauhoittava kasvonaamio. (Mainitsinkin tuotteen jo ihonhoitorutiini videolla) Tykästyin tuotteeseen siinä määrin, että aloin heti kartoittamaan mistä saan sitä tämän tuubin loputtua. En kuitenkaan löytänyt tuotetta enää Sokoksista, joten otin yhteyttä maahantuojaan. Vastauksena sain, että se on jäänyt Sokoksen valikoimista pois, mutta hoitoloista tuotetta saa edelleen. Onneksi! Pelkäsin jo hetken, että se olisi lopetettu kokonaan, mutta onneksi ei! Tuote on niin hyvä, että mielestäni se ansaitsee ihan oman postauksen!

Maahantuoja oli niin ihana, että lähetti minulle vielä uuden tuubin tuotetta sekä samaan sarjaan kuuluvan Neutralizing Cream kasvovoiteenkin. Voi, että miten tällainen lämmittää minun mieltäni!

Ilman tätä kasvonaamiota en nimittäin enää pärjää. Kokeilin kaksi viikkoa, koska unohdin naamion Joensuuhun ja ihoni alkoi heti ärtymään ja kukkimaan. Eli en vaan voi lopettaa sen käyttöä enää. Kasvonaamio lupaa rauhoittaa ja virkistää reagoivaa ihoa välittömästi ja voin kyllä sen todellakin allekirjoittaa. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa. Itse olen kyllä surutta laittanut joka ilta, enkä ole vielä uskaltanut vähentää. Ehkä tuon voiteen käyttöönoton avulla voisi vähentää naamion käyttöä.

Lisäksi tykkään todella paljon tuotteen tuoksusta. Se on todella miellyttävä ja sopivan mieto. Koostumus on melko paksua, mutta imeytyy todella hyvin. Ohjeissa lukee, että tätä tulee lisätä reilusti kasvoille ja hieroa ja antaa imeytyä 10minuutin ajan, jonka jälkeen ylimääräiset voi pyyhkiä kasvopaperilla pois. Minulla tuota ylimääräistä ei kyllä jää, vaan ihoni imaisee ilolla koko naamion, vaikka sitä laittaisi millä mitalla. Päälle olen sitten laittanut vielä normaalin kosteusvoiteen.

Naamion ansiosta finnien määrä on laskenut selvästi ja iho on paljon rauhoittuneempi. Finnejä tulee enää mutamia kuukaudessa ja entisetkin arvet alkavat pikkuhiljaa vaalentua. Toki arpien vaalenemisessa menee vielä kauan aikaa, mutta ainakaan uusia ei tule enää samaan tahtiin kuin aikaisemmin. Ja aamuisin ihoni on todella hyvännäköinen ja niin tasainen kuin se tällä arpimäärällä voi olla. Hintaa naamiolla on n. 34 euroa.

Mielenkiinnolla kyllä kokeilen tuota kasvovoidettakin. Toisaalta vähän jännittää muuttaa ihonhoitorutiinia, kun se tosiaan on nyt ollut niin hyvä. Voide lupaa rauhoittaa, kosteuttaa, suojata ja palauttaa reagoivan ihon puolustuskyvyn, joten kyllähän tätä täytyisi ainakin testata. Saahan tuon sitten taas muutettua takaisin nykyiseen, jos jostain syystä tämä voide ei kävisikään.  Hintaa voiteella on n. 48euroa.

Oletko itse joskus löytänyt alesta jonkun tuotteen, joka onkin yllättäen ollut todella hyvä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*