Header img

Tyhjenneet tähän asti

18/04/2015

Arvaatte varmaan että olen ollut erittäin kiireinen viime aikoina, kun blogiin on päässyt näin pitkä tauko ilmaantumaan. Muutto ja viime hetken kouluhommat ennen harjoittelua ovat vieneet voimat. Lisäksi olen taas herätellyt ratsastusharrastustani ja hevosblogiani, joten sekin on syönyt hieman aikaa tältä blogilta. Nyt kuitenkin ennen muuttoa on hyvä tehdä tyhjenneet -postaus, kun en todellakaan halua näitä tyhjiä purkkeja kuljettaa uuteen asuntoon.

Viimeksi loppuneet -postauksen tein marraskuun lopussa ja siitä asti olen koittanut ahkerasti kerätä tyhjenneet purkit talteen(vaikka myönnän että jokunen on tainnut matkan varella jo päätyä roskiin). Näytepusseja en edelleenkään ole säästellyt tätä postusta varten. Jotenkin yhden pienen näytteen perusteella on vaikeaa sanoa tuotteesta mielipidettä, jos sitä ei pysty useamman kerran kokeilemaan.

Garnier Micellar Water. Paras puhdistusvesi, jolla poistan silmämeikin joka ilta ja pyyhin kasvot aina aamuisin. Yksinkertaisesti paras tuote ja sopivan iso pullo, josta riittää pitemmäksikin aikaa. Uusi pullo on jo hyvällä vauhdilla käytössä, eikä minulla ole mitään syytä tätä muuhun vaihtaakaan.

Clarins – Hydra Quench Seerumi. Ihana kosteuttava seerumi, jossa on ripaus öljyä. Ei kuitenkaan jätä iholle öljyistä tunnetta vaan imeytyy oikein hyvin. Tämä taisi nyt olla jo toinen täysikokoinen pullo kun tätä käytin. Nyt kuitenkin käytössä on näyteseerumi, mutta tähän on hyvä palata kun joskus taas tarvitsen tehokasta kosteututtavaa seerumia.

Yves Rocher – Sexy Pulp ultra volume maskara. Jopa kaksi samaa tuotetta käytetty loppuun(toisessa keräilyhylsy). Todella hyvä ja edullinen ripsiväri, nyt kuitenkin käytössä muita ripsareita. Too Faced Better Than Sex mascara on aavistuksen parempi, joten se on tällä hetkellä käytössä ja luultavasti tulen sellaisen hankkimaan sitten loppuneen tilalle.

Clarins Skin Illusion 103 meikkivoide. Meikkivoide, joka jätti kyllä kivan pinnan mutta olin hieman pettynyt kestävyyteen. Olisi saanut kestää pidempään kasvoilla. Varsinkin kuivaihoiselle oikein hyvä meikkivoide, kuitenkin olisin kaivannut parempaa peittävyyttä ja kestävyyttä, joten uutta en ostanut.

Sensai Liquid Eyeliner. Joskus se pitää tämäkin uusia, sillä sivellin ei kestä loputtomiin patruunan vaihtoa. Sivellin alkoi siis hapsottaa ja mennä huonoksi. Uusi samanlainen on jo käytössä. Paras Eyeliner Ikinä!

Duroy sivellinten puhdistusaine. Ostin tämä joskus meikkikouluni alussa ja totesin vain ostaneeni todella kallista käsidesiä. Samaa tavaraa käytännössä. En tykännyt hirveästi geelimäisestä koostumuksesta. Pesen yleensä siveltimet vedellä ja saippualla, joten tuntui ettei tämä lopu ikinä. Nyt se on loppu viimein! Jos uutta haluan, niin ostan jatkossa käsidesiä.

Four Reasons – Hair Powder kuivashampoo. Monta purkkia tätä jo kulutettu. Todella hyvä ja raikastava kuivashampoo. Lisäksi kampaamotuotteeksi melko edullinen. Tällä hetkellä Batisten kuivashampoo käytössä, mutta kunhan se loppuu saattaa olla, että palaan takaisin tähän.

Simple – puhdistusliinat. Uudistetut liinat ei olleet enää niin hyviä kuin aikaisemmat. Liinat olivat ohuemmat, eikä ne olleet enää niin kosteita kuin aikaisemmin. Käytän muutenkin nykyään vähemmän puhdistusliinoja kun tuo Micellar puhdistusvesi on niin kätevä. En siis osta lisää näitä.

The Body Shop – Mustikka Suihkugeeli. Olen todella skeptinen suihkugeelejä kohtaan, sillä yleensä ne kuivattavat minua ihoa hirveästi. Tämä suihkugeeli onkin nyt ollut poikkeus. Mustikantuoksuinen suihkugeeli ei ole kuivattanut ihoa ollenkaan ja sillä olen pystynyt vartaloni pesemään. Voisin hyvinkin ostaa lisää, oikein kiva tuote! Purkissa on vielä parin käyttökerran verran, mutta kuvasin sen jo nyt sillä loppuu varmasti ennenkuin muutan.

Kicks Spray Cleaner – sivellinten desinfiointiaine. Huomaa, että on taas tullut meikattua useampia ihmisiä kun puhidistusaineiden rippeet on saanut lopetettua. Tässäkin aika kallista käsidesiä, mutta pullo on kyllä ollut todellä kätevä ja kestävä. Ostinkin nestemäistä desinfiointiainetta, jota sitten vain lisään tähän samaan pulloon. Sen verran näppärä tämä suihkepullo on ollut. Tykkään tästä putsarista paljon enemmän kuin geelimäisestä. Lisäksi tätä saa suihkaistua pestyihin siveltimiinkin, jos haluaa varmistua desinfioinnista.

En usko kyllä että tässäkään nyt oli kaikki loppuneet. Joensuussa lienee vielä jokunen purkki lisää. Kyllä näitä postauksia täytyy ehkä kuitenkin ruveta tekemään hieman tiheämmin, niin niistä ei tulisi aina tällaisai megapostauksia! 🙂 Olisikohan joka toinen kuukausi hyvä tahti?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*